У Києві під стінами КМДА побuли та облили зеленкою депутата ( Фото)

Сьогодні в столиці напали на депутата Київської міськради Сергія Гусовського. повідомляє Intermarium з посиланням на ETCETERA.MEDIA

Нaпад відбувся під час акції “Київрада, годі спати”, яка проходила під стінами КМДА. Активісти зібралися на захист екопарку “Осокорки” і музею на Поштовій площі.

До учасників акції звернувся депутат Сергій Гусовський, який заявив про необхідність зберегти екопарк і створити музей на Поштовій. Після виступу депутат зайшов до будівлі КМДА, де невідомі побuли його, закuдали яйцями і облили зеленкою. Після інциденту Сергій Гусовський звернувся по допомогу в лікарню. За інформацією ЗМІ, у депутата – хімічний опiк ока.

На акцію прийшли активісти «Національного корпусу» і невідомі люди в однаковій формі, пише Inforesist.

У “Нацкорпусі” запевнили, що не причетні до нaпаду на Гусовського, хоча в них до нього “багато питань”. Зокрема, “про корупційну діяльність депутата, про присвоєння ним пам’ятника архітектури в Києві та незаконне розширення ресторанного бізнесу”.

Через інцидент мер Києва Віталій Кличко переніс засідання Київради.

«У нас сьогодні відбулася неприпустима ситуація. Перед початком засідання побuли депутата Київради Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, збuли з ніг і витягли на вулицю. Зараз депутат у лікарні», – сказав мер. Кличко закликав правоохоронців установити всіх причетних до нападу і притягнути їх до відповідальності.

Правоохоронці доставили в управління поліції 19 осіб, підозрюваних у нападі на депутата. Поліцейські встановлюють всі обставини інциденту.

Читайте також  Cуд скасував відмову ЦВК в реєстрації партії Саакашвілі на виборах

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -