Благали відпустити дітей: під Києвом неадеквати взяли заручників

У Київській області злочинне угрупування скоїло розбійний напад

У селі Виликополовецкое (Сквирський район) був здійснений розбійний наліт. Про це повідомляє «Обозреватель», посилаючись на офіційне повідомлення прес-служби ГУ НП в Київській області. Невідомі молодики спочатку увірвалися в місцевий магазин, а потім побили продавця за прилавком. Щоб той не зміг повідомити про подію в поліцію, зловмисники зв’язали жертву нападу.

В якості трофея банда забрала з собою чотирнадцять тисяч гривень, після чого всі учасники нападу сіли в автомобіль і зникли в невідомому напрямку. На щастя, святкували сумнівну перемогу злочинці недовго. Зовсім скоро до упіймання викрадачів виручки магазину підключилися місцеві правоохоронці, яким вдалося оперативно встановити транспортний засіб.

В ході переслідування вже в районі Білої Церкви машини, в якій на той момент знаходилися учасники розбійного нападу, водій транспортного засобу злочинців не зумів впоратися з керуванням. Це призвело до того, що авто з’їхало в кювет і зловмисникам довелося тікати в прямому сенсі – вони кинулися навтьоки.

Двоє з банди встигли забігти в один з найближчих під’їздів, сховавшись до квартири, з якої виходили малюки. Бабуся, яка перебувала на той момент з маленькими дітьми, стала благати відпустити злочинців хоча б їх. Через деякий час люди почули прохання жінки, взявши в заручники тільки семидесятипятилетнюю стареньку. Малюків відпустили.

“Працівникам поліції вдалося швидко звільнити 75-річну жінку і затримати молодиків. Незабаром група реагування патрульної поліції затримала інших учасників нападу”, – додатково повідомили правоохоронці.

Трохи пізніше силовики оприлюднили більш детальну інформацію щодо інциденту. З’ясувалося, що всього в розбійному нападі брали участь четверо осіб. Їх вік коливався від 23 років до 53 років. Причому весь квартет вже встигли засвітитися у вузьких кримінальних колах, так як бандити раніше мали судимості, тісно пов’язані саме з тяжкими майновими злочинами.

Читайте також  Дата в Україні: чорна п’ятниця 2018, коли полювати за знижками

У прес-службі Київської області зазначили, що в затриманні злочинців брали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, поліцейські Білоцерківського та Рокитнянського районів, а також співробітники СБУ.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -