Несподівані події та ескалація війни: астролог розповіла, чого чекати від ретроградного Меркурія

Несподівані події та ескалація війни: астролог розповіла, чого чекати від ретроградного Меркурія

Астрологи розповіли про несподівані події та можливу ескалацію ситуації на полі бою у зв’язку з ретроградним Меркурієм.

Про це йдеться у прогнозі астролога Олени Зимовець на сайті Аstronavigator.

За її словами, 20 квітня станеться сонячне затемнення – перше на осі знаків Овен-Терези, хоча цього року буде ще два затемнення в Тельці-Скорпіоні, а сезон затемнень триватиме до 19 травня.

“Сонячне затемнення в останньому градусі Овна буде повним і енергія його впливу є досить потужною. Це затемнення дасть уявлення про нові теми, які вимагатимуть нашої уваги протягом наступних 2-х років, коли затемнення будуть йти Овен-Терези”, – зазначила вона.

За словами Олени Зимовець, особливість цього сонячного затемнення в тому, що воно буде на стаціонарному Меркурії, яке стане ретроградним із 21 квітня до 15 травня.

“Це буде період несподіваних поворотів у подіях, нестійкість процесів, що йдуть, домовленостей і необхідність змін з використанням старих, відкладених сценаріїв. Сонячне затемнення 20 квітня перебуває у войовничому Овні, утворюючи квадрат із Плутоном та активізуючи квадратуру Плутон-Юпітер, яка пов’язана з політичними та фінансово-економічними процесами, з діяльністю міжнародних структур. Градус затемнення у квадратурі з Плутоном може бути ознакою ескалації насильства, запеклості бойових дій та терористичних атак у війні, яку Росія розв’язала в Україні. Це також час ймовірності стихійних лих”, – пояснила вона.

У зв’язку з цим квітень може бути досить мінливим та нестабільним. Відбуватимуться різкі коливання на ринках, які впливатимуть на інвесторів та бізнес. Зокрема, деякі компанії та галузі можуть змінюватися у зв’язку з ухваленням нових законів або рішень уряду.

Читайте також  Росіяни заживо відрізали голову українському військовому... Шокуючі кадри 18+

На міжнародній арені цей період може призвести до напружених ситуацій та конфліктів між країнами чи регіонами. Можливі непередбачувані дії з боку урядів чи груп, що діють на користь різних країн.

“Крім сонячного затемнення та його аспектів, у квітні 2023 році немає тривалих напруг між повільними планетами, тому є надія на те, що з найбільш тупикових ситуацій може бути знайдений вихід, особливо якщо його шукати”, – додала астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело