Венера та Меркурій сприяють відновленню миру в Україні до 2025 року, – астрологи

Венера та Меркурій сприяють відновленню миру в Україні до 2025 року, – астрологи

За словами астрологів, новий рік для України буде продуктивним.

Астрологи Анна і Олексій Суханови ексклюзивно для УНІАН склали прогноз для України на рік, до серпня 2025 року.

За їхніми словами, у цьому астрологічному році в Україні хороша річна карта, краща, ніж минулого року. На українців чекає час зростання і розвитку.

“У новій річній карті особливо сильні сектори, які відповідають за дохід і прибуток, що сприятливо як для фінансів, так і для питань територій, адже наші спостереження за війною показують, що ці сектори можуть приносити прибуток, зокрема, в контексті територіальних досягнень. Тому, новий астрологічний рік буде наповнений можливостями і перспективами”, – кажуть астрологи.

Минула річна карта (серпень 2023 – серпень 2024) виявилася складною для ментального стану людей, продовжили експерти. Місяць весь цей час перебував у знаку Зодіаку Скорпіон, який пов’язаний із несподіванками і форс-мажорами, подібними до виверження вулкана. Тому життя в умовах постійної напруги, відображеної в минулій річній карті України, відходить на другий план.

Новий астрологічний рік української держави починається на спадаючому Місяці – це буде 21-й день Місяця, 6-й день після повного Місяця, що не є поганим показником, кажуть Суханови. Крім того, це буде нейтральний астрологічний день, що теж дуже добре. Місяць перебуватиме в знаку Зодіаку Овен і формуватиме комбінацію, яка називається Раджа-Йога або іншими словами царська йога, яка пов’язана з матеріальним добробутом. Завдяки цим астрологічним моментам, астрологи очікують поліпшення ментального стану українців, навіть попри те, що 5 березня 2025 року розпочнеться напружений астрологічний підперіод за основною натальною картою України.

Читайте також  Перемога України матиме кілька етапів: екстрасенс пояснив, чого чекати українцям

“У новому астрологічному році планетою, що керує подіями в Україні, стане Меркурій, він перебуватиме в ретроградному русі. Звісно, це не найідеальніше його положення, проте в річній карті української держави він не зачіпає ключових сфер життя країни. Меркурій, як планета року, позитивно впливає на укладення договорів, відновлення старих проєктів і зобов’язань. Це може вказувати на перехід до мирного життя, повернення бізнес-активності та зняття банківських обмежень. Крім того, Меркурій вплине і на основну натальну карту України, оскільки там він пов’язаний із зовнішньою активністю, що може, крім інших сприятливих подій, сприяти успіху у воєнних діях (якщо раптом вони все-таки триватимуть)”, – додали астрологи.

На успіхи в зовнішній діяльності вказує і Мунтха, яка розташовуватиметься в знаку Зодіаку Діва в річній карті України.

Положення Мунтхи в Діві також вказує на те, що в цьому астрологічному році під час ухвалення рішень потрібно спиратися не на почуття, емоції та інтуїцію, а на логіку, холодний розрахунок і раціональність.

За словами Суханових, у річній карті України на 2024-2025 рік сильний вплив має водна стихія. Проте їм важко точно передбачити, що це означає, але все-таки ця водна стихія відрізняється від тієї, що була під час руйнування Каховської ГЕС. У позитивному аспекті водна стихія може символізувати території – курортні місця біля води, їхній розвиток. Можливо, у цьому астрологічному році розшириться флот і активізується морська діяльність.

Сфера стосунків із партнерами загалом в України позитивна, хоча астрологічні підперіоди показують, що певні труднощі й затримки можуть виникнути після 5 березня 2025 року.

Даний астрологічний рік може ще більше загострити політичне життя всередині країни та може супроводжуватися зміною влади.

Читайте також  "Шалена негода пре в Україну на Різдво, потужний дощ хлине у цих областях": чи вдарять снігопад і мороз у -10 градусів?

“Ключовою відмінністю цього астрологічного року України від минулого астрологічного року є наявність сприятливих астрологічних підперіодіву річній карті країни. Якщо торік тільки три з дев’яти астрологічних підперіодів були продуктивними, а решта – напруженими і непродуктивними, то цього року лише один астрологічний підперіод із дев’яти буде непродуктивним”, – сказали експерти.

Однак варто враховувати, за словами астрологів, що продуктивність цих астрологічних підперіодів почне знижуватися з 31 грудня 2024 року через вплив астрологічних підперіодів за основною натальною картою України, що сповільнюватимуть певні процеси. Тому, до календарного нового року українцям потрібно бути більш активними та продуктивними.

Цього року новий астрологічний рік України розпочався 24 серпня 2024 року о 05:02:58 за київським часом.

У цьому плані Україні пощастить, тому що в цей час Венера ще була розташована у сприятливій і сильній позиції, не встигаючи перейти в знак свого падіння – Діва. Якби перехід відбувся, це могло мати несприятливий вплив на гороскоп України. Але 24 серпня Венера перейшла в знак Діви тільки о 22:24:00 за київським часом.

Основні астрологічні підперіоди за річною картою:

• 31 липня 2024 – 30 вересня 2024 – сприятливий підперіод;

• 30 вересня 2024 – 18 жовтня 2024 – сприятливий підперіод;

• 18 жовтня 2024 – 17 листопада 2024 – сприятливий підперіод;

• 17 листопада 2024 – 8 грудня 2024 – сприятливий підперіод;

• 8 грудня 2024 – 1 лютого 2025 – нейтральний, продуктивний, але більшою мірою сприятливий підперіод;

• 1 лютого 2025 – 22 березня 2025 – сприятливий підперіод;

• 22 березня 2025 – 19 травня 2025 – сприятливий підперіод;

• 19 травня 2025 – 9 липня 2025 – нейтральний, продуктивний, але більшою мірою сприятливий підперіод;

Читайте також  "Аркан нападу": екстрасенс пояснив, в які дні треба побоюватися атак росіян

• 9 липня 2025 – 28 липня 2025 – напружений підперіод.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело