Восени загроза для України досягне піку: Астролог повідомив, що атака повітряних цілей в рази зросте

Восени загроза для України досягне піку: Астролог повідомив, що атака повітряних цілей в рази зросте

Варто дбати про свою безпеку

У першу половину вересня буде багато ретроградних планет, тому на фронті буде тягучість. 15 числа Меркурій виходить з ретроградного руху, тому після 20-го числа може бути загострення ситуації в плані важливих проривів, повідомив астролог Влад Росс.

– Будуть підірвані мости, в тому числі і Кримський. Союзники нарешті погодять передачу зброї, на яку ми давно чекали.

Крім того, 29 вересня буде повня, вона може символізувати початок великої мобілізації як в Україні, так і в Росії.

На жаль, поки миру не буде, зауважив Влад Росс.

Астролог також додав, що військовий переворот у рф все більше стає реальним. Якщо до влади прийде російський воєначальник Андрій Дьомін, то у росії зміниться взагалі вся структура влади. Герасимова і Шойгу скинуть з посад.

Переворот може бути і в Білорусі. Якщо Лукашенко зробить помилку в правлінні, то це буде кінець його правлінню.

– Вересень – місяць переломних подій. В першу чергу це стосується південного фронту. Ми його прорвемо і вийдемо до кордонів Криму.

Я гарантую, що ми будемо контролювати і Азовське море, і кордон Криму, може вийдемо і на північ півострова, каже Влад Росс.

Проте поряд з успіхами на фронті українців чекають трагедії у тилу. Найбільше Путін буде обстрілювати Україну в 20-х числах вересня. 17 вересня буде напруга між Венерою і Юпітером, а між 26 і 30 вересня – напруга Венери і Урана. Це принесе нам складні ситуації, масовані обстріли, уточнив астролог.

В основному росія буде бити по містах, які знаходяться поруч з лінією фронту. Під загрозою Херсон, Миколаїв, Дніпро, Нікополь, Кривий Ріг, Суми, Чернігів, Харків.

Читайте також  Загроза наступу з Білорусі. Що відбувається біля кордону України

Крім того, у вересні Путін перестане тероризувати Одесу, але візьметься за Захід України – Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький. Меншою мірою постраждає Київ.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело