“У жовтні ЗСУ будуть нещадно бомбити Росію”, – астролог Влад Росс…

“У жовтні ЗСУ будуть нещадно бомбити Росію”, – астролог Влад Росс

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що на нас чекає в жовтні, які події будуть відбуватися на фронті, чи будуть ЗСУ просуватися, а також коли помре Путін і розпадеться РФ.

Владе, дайте будь ласка, прогноз на жовтень. Які події відбуватимуться в Україні?

Найголовніше, що в жовтні відбудеться кільцеве диявольське сонячне затемнення (14 жовтня), а також місячне затемнення (28 жовтня). Тобто ми потрапляємо в воронку, з одного боку, кармічних, а з іншого – трагічних подій, які можуть несподіваним чином розв’язатися. Багато що стане явним. Наприклад, можуть відбуватися тектонічні зрушення в політиці, на війні, багато що буде тріщати по швах. Ну, і перші проблиски будуть в кінці вересня – йде великий несподіваний поворот.

Всі планети прискорюються. Жовтень можна порівняти з Ferrari, а раніше ми їхали, умовно, на “Запорожці”. Тобто ви розумієте, з якою швидкістю будуть відбуватися зміни. У тому числі будуть великі зміни не тільки в Україні, але і в Росії. Володимир Путін може втратити свій престол.

Дуже важливо, щоб в період затемнень диктатор не застосував тактичну зброю і не підірвав Запорізьку АЕС. А в плані фронту, боротьба буде на виснаження, помітних просувань не буде. Ми поміняли тактику. Удари будуть наноситися по складах.

Однак нам можуть надати ATACMS і TAURUS. Тому ми зможемо нещадно бомбити території РФ – нафтобази, морський флот, наносити удари по Новоросійську, Сочі, Криму, Севастополю, Керчі і так далі. Ми зруйнуємо Мости. І, швидше за все, в жовтні знову буде підірваний Кримський міст.

Тобто жовтень буде місяцем великих перемог ВСУ?

Так, абсолютно вірно. Більшою мірою вони будуть невидимими, але ми зробимо все можливе в жовтні, щоб до Нового року дійти до Криму. Поки ЗСУ будуть повністю знищувати запаси, боєприпаси і логістику РФ. Також буде захоплена залізниця в напрямку Волновахи і Токмака. Як тільки ми візьмемо Волноваху, буде зрозуміло, що Московія програє цю війну.

До речі, я не просто так назвав РФ Московією, тому що зовсім скоро цієї країни не буде існувати.

Я чула таку думку, що війна може закінчитися після того, як ЗСУ захоплять російські території. Чи згодні ви з цим?

Читайте також  "У підвалі знайшли тіла, спалені заживо": росіяни коїли звірства в окупованих селах Харківщини

Якщо нам дозволять їх окупувати, тоді так. Але поки нам не дозволяють окупувати Білгородську і Курську області. Якби нам дали відмашку, то ми б вже давно там були. Коли російський добровольчий корпус заходив до Росії, їм дали відмашку, щоб вони швидко вийшли. Але я вважаю, що це була чудова ідея. Але як бачите, переговори Путіна і глави ЦРУ Вільяма Бернса призвели до того, що довелося виводити війська з території РФ.

Наша головна мета – знищити Уралвагонзавод. Це головне, що ми можемо зробити в жовтні.

Ви сказали, що Росії існувати не буде, вона розпадеться на окремі території, які увійдуть до складу інших держав. Чи може Україна приєднати до себе частину РФ?

Нам чужих територій не треба. Якщо ми приєднаємо до себе сепаратистів, то вийде так, що президентом може стати якийсь російський фанатик. Але після того, як ми увійдемо в ЄС, тоді можемо. До цього моменту нам росіяни не потрібні. Ближче до 30-х років до нас попроситься і Ростовська область, і Кубань, і Бєлгородська область і навіть частина Білорусі. У нас життя буде краще, веселіше. Всі захочуть безвізовий режим, жити і працювати в Європі, а не животіти в Московії.

Американські чиновники дали прогноз, що війна триватиме ще 5-7 років.

Вона не може стільки тривати, бо Путін помре цього року. А якщо він помре, то більше нікому вести її. Ну, Патрушев може розтягнути її на кілька місяців, і все. Це війна однієї людини, підтримана людожерським народом. Якби не ватники і не роспропаганда, то нічого подібного взагалі не було б.

Ще в 1999 році у Путіна народилася ідея напасти на Україну. Я як зараз пам’ятаю його перший виступ, де він сказав, що розпад СРСР – це геополітична катастрофа. Всі просто бояться Путіна, тому що він всіх вбиває, шантажує, на всіх у нього є компромат. Він схожий на Сталіна, тільки більш боягузливий.

Тому коли його усунуть, все закінчиться. Вже в планах Байдена закінчити повномасштабну війну. Навесні у нас будуть літаки, які знищать все що завгодно. Поки вони просто дають Путіну можливість вийти на мирний трек і вивести всі війська з України. Якщо ні, то російська армія буде повністю знищена.

Читайте також  Найскладніший місяць зими: астролог назвала 3 важких дня і попередила про підступні плани агресора

Раніше ви говорили, що війна закінчиться в 2024 році. А яка ймовірність, що через 5-10-20-50-100 років ми знову будемо воювати?

Ми завжди будемо воювати з Московією. Поки є ці людожери, цього не уникнути. Все може змінитися тільки в тому випадку, якщо Московія стане залежною державою, наприклад, від України.

Однак я вважаю, що ця війна остання в Європі, що відбулася в 21 столітті. Ніхто не думав, що вона взагалі буде, але від Путіна можна було очікувати що завгодно. Він вважає себе імператором і думає, що йому все підвладне. Тому він подумав, чому б йому не захопити половину Європи. Він же хотів взяти Польщу, Німеччину, дійти до Берліна. Він має шизофренічні тенденції. Тільки при входженні Московії в ЄС щось може змінитися, але це не раніше, ніж у другій половині цього століття. Найближчі 20 років РФ розпадатиметься.

Варто відзначити і те, що через 20 років вже нікому не потрібні будуть ні нафта, ні газ, тому Росія перетвориться в саму відсталу республіку. Там буде голод і холод.

Ваш останній прогноз був такий: Путін не доживе до зими 2023 року. Тоді у мене до вас наступне питання: що його натальная карта говорить з приводу того, для чого він розв’язав цю війну, якщо йому залишилося жити недовго?

Вся справа в тому, що він не вірить у свою смерть. Він все ще впевнений, що його витягнуть, вилікують, і він проживе ще довго. Це психологічний фактор. Лікарі обіцяють йому, що він вилікується. Коли йому зовсім стане зле, він захоче знищити весь світ. Але інше питання: чи дадуть йому таку можливість? Чи дійсно йому дозволять натиснути “червону” кнопку? Його місія – знищити США.

Навіть шаман Габишев говорив, що Путін прийшов з підземного світу, щоб все знищити. Я з ним абсолютно згоден. Це чудовисько. Зараз він хоче залишитися на плаву, принаймні, до виборів в Америці. Путін вірить, що якщо до влади прийде Дональд Трамп, то він виграє цю війну.

Можете спрогнозувати, коли припиняться масовані ракетні атаки?

Вони будуть тільки посилюватися в жовтні. Путін знаходиться на смертному одрі. Тому зараз настає найнебезпечніший момент, коли він може натиснути “червону кнопку”. У період затемнень завжди відбувається щось страшне – вибухає Чорнобиль, техногенна катастрофа та інше.

Читайте також  На українців чекають диявольські випробування: астролог назвала найнебезпечніші місяці

Поки в зоні ризику Львів, Хмельницький, Рівне, Київ, Чернігів, Суми, Дніпро, Кривий Ріг, Одеса, Запоріжжя. Складна ситуація буде і на прифронтових територіях – Херсоні та Миколаєві. Найбільш “гарячі” точки – Краматорськ і Щастя.

Але після смерті Кадирова на нас чекають хороші новини. Другий раз хтось може піти на Москву, але це буде вже не Пригожин. Наприклад, генерал Михайло Теплинський. Тобто жовтень – це переломний місяць, коли може бути революція.

Тобто Кадиров вже мертвий?

Він, як Жириновський, буде “жити” місяць. Ви ж пам’ятаєте, як це було. Він помер, а його тіло жило на штучній вентиляції легенів. З Кадировим буде така ж ситуація. Більше того, всі кажуть, що у нього проблеми з нирками, а насправді у нього рак надниркових залоз. А їх неможливо відновити.

Скажіть, чи обіцяють зірки обстріли дитячих садків і шкіл? Чи небезпечно зараз дітям відвідувати навчальні заклади?

В основному всі обстріли будуть вночі. Тому поки діти спокійно можуть ходити в школи і садки, але ні в якому разі не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Також дітей потрібно забирати до заходу сонця, тому що потім ситуація може загострюватися.

Давайте обговоримо ще заяву Польщі щодо того, що наступного року вона припинить допомогу українським біженцям.

Це передвиборчий хайп. Я б не вірив у це, бо це просто концерт. Єврокомісія, по-перше, не дасть Польщі це зробити. Тим більше, весь ЄС продовжив допомогу біженцям до 2025 року. Тобто, якщо Польща таки хоче це зробити, то їй прямо зараз потрібно вийти з ЄС. Просто так вона нічого не зробить.

Крім того, якщо Зеленський виграє “зерновий” арбітраж, то всі просто заткнуться. Він правильно робить, що наполягає на своєму. Бо якби було інакше, то половини України вже не було б.

Це можуть зробити Словаччина та Угорщина. Вони ніколи не підтримували українців. Єдина країна, яка беззастережно на нашому боці – Німеччина. Тому якщо ви хочете бути впевненими, що вам завжди допоможуть, то краще переїжджати туди.

До слова, у Польщі може бути й інша ситуація. Вона може видавати чоловіків призовного віку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело