“Візьмуть Бердянськ, Херсон, Одесу”: Екс- Атовець застеріг Україну. Небезпека близько!

Лідер партії “Братство” Дмитро Корчинський заявив, що якщо Україна припинить чинити опір російській агресії, то ризикує втратити всі свої південні регіони.

Саме тому країна повинна воювати з ворогом доти, доки не поверне свої окуповані території. Таку позицію Корчинський озвучив в інтерв’ю українській журналістці Яніні Соколовій для програми “Рандеву”.

“Війна не повинна бути закінчена доти, доки ми не звільнили своїх територій. Більше того, ми не можемо собі дозволити. Якщо уявити, що ми припинили стріляти, — вони одразу захоплюють Бердянськ, через тиждень вони захоплять Запоріжжя і Херсон, через місяць в їхніх руках буде Одеса. Вони не зупиняться”, — попередив Корчинський.

Окрім цього Корчинський зазначив: “Вони ж не просто забрали території, вони глибоко нас принизили. Мені недостатньо буде, що ми просто відвоюємо території. І дуже багатьом в Україні недостатньо.”

Він підкреслив, що всі розмови про те, що території, які захопила Росія, можна повернути будь-яким іншим способом, є обманом. Оскільки альтернативи військовому шляху немає. На підтвердження своїх слів лідер “Братства” додав, що частина Донбасу була звільнена у 2014 році саме завдяки силовому зачищенню.

“Повертати військовим шляхом — це процедура не дуже смачна для тих людей, які там на окупованих територіях. Це означає, що міста і села будуть зруйновані, що там будуть вестися бої. Будуть вестися далі ще. У Донецьку у нас зараз не ведуться бої, а будуть вестися вуличні бої в Донецьку. Це означає, буде зруйнована якась частина Донецька. Будуть вестися бої в Луганську, буде зруйнована якась частина Луганська, Шахтарська, значна частина Горлівки. Тому що ми будемо їх відвойовувати. Ми будемо відвойовувати Крим. Це означає, що постраждає Сімферополь, Севастополь і багато інших міст”, — сказав Корчинський.

Читайте також  Кожного українця стосується! Від сьогодні податки за нерухомість зростуть і от на скільки

Окрім цього, лідер “Братства” каже, що в Московії часто трапляються кризи, якими можна буде скористатися. І подібний план зможуть втілити ідейні добровольці, оскільки держава провернути такий план не зможе.

“Наше завдання – принести війну в Москву і подбати про те, щоб вона ніколи не припинилася”, – заявив Корчинський.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -