На Луганщині військовий пішов у “самоволку” і помер від переохолодження

За попередніми даними, чоловік перед загибеллю вживав алкоголь.

На Луганщині військовий пішов у “самоволку” і помер від переохолодження.

Про це повідомила прес-служба Залізної бригади. “Молодший сержант Мищишин самовільно залишив ешелон у цивільній формі одягу в місті Кремінна”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після цього всі служби розшукували зниклого бійця. “5 грудня у морзі міста Кремінна було опізнано тіло сержанта Мищишина Д.В. За попередніми результатами експертизи встановлено, що військовослужбовець помер внаслідок переохолодження”, – додали у бригаді.

Окремо також наголошується, що тіло дезертира було виявлено на відстані 1,5 кілометра від села Пшеничне Луганської області. Наразі за фактом смерті бійця проводиться службове розслідування. Попередньо встановлено, що військовослужбовець перебував в стані алкогольного сп’яніння. Також повідомляється, що чоловік був родом з Тернопільщини.

Нагадаємо, раніше в зоні АТО на Донбасі український військовий одного з підрозділів скоїв тяжкий злочин та з надією на те, що уникне покарання, перейшов на бік противника. Згодом волонтер Роман Донік повідомив подробиці втечі бійця-зрадника: він вбив військового та намагався втекти на БМП.

Джерело – tsn.ua

Читайте також  Геращенко попалась на гарячому: Після оприлюднення цієї інформації – кар’єрі кінець

Шукайте деталі в групі Facebook