Не наближайтесь до кордону: у Волинській області людей попередили про небезпеку

Ситуація на кордоні з Білоруссю повністю контрольована, але слід подбати про власну безпеку

На вторгнення з Білорусі українці чекають уже дев’ять місяців. Адже якраз Росія зі свого боку розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, що заважає російській армії повторити спробу, але з боку свого сателіту.

Тому українські війська та спецслужби продовжують облаштовувати захисні споруди на кордоні з Білоруссю. Саме тому у Любешівській громаді Волинської області українцям заборонили наближатися до кордону з Білоруссю ближче ніж на 2 кілометри. Детальніше про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заступника Любешівського селищного голови Володимира Сергійчука.

Повідомляється, що у цьому районі облаштують мінно-вибухові загородження.

“Через збройну агресію Російської Федерації та для забезпечення заходів зміцнення національної безпеки та оборони України, а також через можливу небезпеку у зв’язку з облаштуванням мінно-вибухових загороджень забороняється наближатися до кордону з республікою Білорусь ближче ніж на 2 км”, – уточнив Сергійчук.

Чиновник наполегливо попросив місцевих жителів не наближатися до дільниць, які позначені табличками та знаками з написами “Міни” та “Обережно міни”. Ця заборона стосується всіх видів діяльності, відпочинку та пересування у прикордонній зоні, крім узгоджених з українськими бійцями видів робіт. Уточнюється, що такі обмеження діятимуть до закінчення воєнного стану.

Читайте також  Щойно вся Котельва стояла на колінах….«Пливе кача» пробирала до самих кісток… Напис «Вантаж 200» різав так по душі, що відключав свідомість…

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело