Нова масштабна атака: Росія “обчистила” Білорусь і готується знову вдарити по Україні

Російсько-українська війна триває майже дев’ять місяців. За цей час встигло народитися ціле покоління дітей, які автоматично набули статусу “дітей війни”. Колись такий статус мали наші бабусі та дідусі, а тепер матимуть наші діти.

Але наша місія проста і досяжна – повна та беззастережна перемога над рашистськими окупантами. А для цього треба бути готовим до всього.

У мережі гуляє інформація, що російська армія таємно перевезла з Білорусі до РФ близько 100 ракет протиповітряної оборони, щоб розпочати нову масштабну атаку проти України. Докладніше про це повідомляє Telegram-канал Адвокат Права, посилаючись на Daily Mail.

Інформується, що з 9 по 13 листопада було зафіксовано близько 20 польотів Іл-76, які пролітали з Білорусі на Захід та Південну Росію. Кожен міг бути завантажений палетами з щонайменше 70 ракетами.

У звіті наголошується, що зброя розміщується на аеродромах у Міллеровому та Ростові-на-Дону. Аналітики вважають, що Росія може готуватися до помсти за українські успіхи, а тому переміщає ракетні системи оборони, щоб захистити свої кордони від можливих ударів.

 

Читайте також  Повітряний наступ: Жданов розповів, що готує Росія та як змінюється тактика ударів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело