Таких днів буде 6: астрологи назвали найнебезпечніші дати в грудні

Таких днів буде 6: астрологи назвали найнебезпечніші дати в грудні

У грудні 2022 року за прогнозами астрологів передбачається 6 днів, в які потрібно бути максимально обачними. Проте приємною новиною є те, що їх настання очікується аж наприкінці місяця.

22 грудня

Першою датою, якої варто остерігатися є 22 число – коли боротьба Венери і Сонця впливатиме на настрій людей. Цей день краще провести наодинці, без надмірної активності.

23 грудня

З 23 грудня Земля перебуватиме у Скорпіоні. Що, в свою чергу призведе до проблем з успішністю, тож астрологи вам радять почекати з запровадженням нових проектів. Також можуть з’явитися лінощі і бажання втекти від всіх справ та відповідальності перед родиною.

25 грудня

В цей день може призвести до суперечок з коханою людиною. Також не варто розповідати людям про свої плани та приймати важливі рішення.

28 грудня

Цього дня багато з людей можуть мати пригнічений настрій, у них може зникнути натхнення та зовсім не буде сил та бажання чимось займатися. Проте варто буде взяти себе в руки та все ж зайнятись вирішенням питань.

19 грудня

З цього дня починається сприятливий період, для здобуття нових знань. А от планування подорожей та спонтанних поїздок краще підкласти на початок листопада. Також не рекомендується марнотратити.

17 грудня

Для тих, хто налаштований на швидкий успіх,астрологи радять в цей день не поспішати. Цим самим ви не втратите фінанси.

Більшість людей стануть нервовими, тому варто думати, перш ніж щось сказати чи то на роботі чи в колі сім’ї.

Читайте також  Чи загрожує Саакашвілі екстрадиція?

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело