З Москви нікого не випускати: Путін розпочав приховану мобілізацію у столиці Росії. Почнуться бунти

З Москви нікого не випускати: Путін розпочав приховану мобілізацію у столиці Росії. Почнуться бунти

Розвідка розповіла, що на війну в Україну вже вербують чоловіків із Московської та Ленінградської областей РФ, оскільки мобілізаційний потенціал окраїні вичерпався.

Росія посилила приховану мобілізацію у Московській та Ленінградській областях. Влада проводить агітаційну кампанію і мотивує чоловіків підписувати контракти, щоб вирушати на війну в Україну.

Про це повідомили на офіційному сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Раніше основними “донорами” солдатів були Бурятія, Тува, республіки Кавказу та інші несприятливі регіони. Проте їхній мобілізаційний потенціал вичерпався, тому РФ активізувала агітацію в Московській та Ленінградській областях.

Відповідальними за приховану мобілізацію призначено місцевих губернаторів. Основа всієї кампанії із залучення чоловіків до армії — це реклама. Потенційних бойовиків агітують в інтернеті, ЗМІ, на телебаченні та по радіо.

Людей приваблюють високими зарплатами. Чоловікам, які підпишуть контракт, обіцяють виплачувати 240 тисяч рублів на місяць. А під час простою – 30-45 тис. У військо набирають усіх бажаючих, навіть частково придатних. Контракт нібито підписується лише після проходження психологічних тестів та медкомісії, але в Росії це звели до формальностей для набору максимальної кількості “гарматного м’яса”.

Нині переважна більшість бажаючих із Москви та області укладає контракти з урахуванням військової частини 73621 (1 танкова армія) ЗС РФ – Одинцово, мікрорайон Баковка, Московська область. Після укладання договору проводиться підготовка контрактників тривалістю від 10 днів на місяць. Головна увага зосереджена на тренуванні екіпажів танків Т-72Б3.

Надалі новоспечених “контрактників” відправляють до 56-го центру підготовки молодших спеціалістів мотострільних військ (в/ч 71717), який знаходиться в Сертоловому Ленінградській області для проходження поглибленої підготовки.

Читайте також  Російські депутати вже повстали проти Путіна. Ось і почалося

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело