“Хвороба була схожою на грип”: Дівчина померла через те, що лікар встановив неправильний діагноз

Лікар спочатку неправильно поставив діагноз, через що хвороба розвинулася занадто сильно.

16-річна гімнастка померла всього через шість годин після того, як у неї стали яскраво проявлятися симптоми грипу і її терміново доставили в лікарню. Виявилося, що у дівчинки був сепсис, але лікар не зміг завчасно діагностувати смертельну хворобу, і було вже пізно, повідомляє The Sun.

Коли її сестрі-близнючці сказали, що Люсі Елліс не виживе, то та втратила свідомість. Спортсменка померла через дві години болісних очікувань фахівця, який повинен був прилетіти на вертольоті з госпіталю з Лондона в Ньюпорт, де жила Люсі.

“Я завжди буду любити свою сестричку, ми народилися разом, і хоча вона померла, але я продовжу жити так, як вона хотіла б. Я хочу, щоб вона пишалася мною”

За словами батька загиблої, спочатку хвороба була схожа за ознаками на грип. Але після того як самопочуття Люсі продовжило погіршуватися протягом тижня, лікарі терміново доставили її до лікарні.

“Я ніколи не забуду нашу розмову на міжнародних змаганнях з гімнастики в Турині в минулому році. Вона сказала, що спокійно помре, якщо буде знати, що вона щось привнесла в цей світ”

Читайте також  «Не змогла перемогти рак»: Пішла з життя легендарна актриса. Її фільмами захоплювався весь світ

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -