Готуйтеся до перемоги: Борис Джонсон обрадував кожного українця

За словами британського прем’єр-міністра, у нього є одне важливе повідомлення для всього українського народу

Можна стверджувати, що Україна буде переможцем у війні з російськими окупаційними військами. З такою оптимістичною обіцянкою виступив прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Як повідомляє УНІАН, про це Джонсон заявив під час онлайн-звернення до Верховної Ради України.

“Я сьогодні маю одне повідомлення для вас: Україна переможе, Україна буде вільною”, – підкреслив Джонсон.

За словами британського прем’єра, багато експертів помилково припускали, що Україна дуже швидко програє вторгнення Росії, але на практиці все виявилося інакше.

“Хоча ваші солдати завжди були в меншості – три до одного зараз – вони воювали з енергією і мужністю левів… ви розбили міф про непереможність Путіна і ви написали одну з найбільших глав у військовій історії і життя вашої країни. Так звана непереборна сила військової машини Путіна зламалася через непохитність українського патріотизму і любові до країни. Це є найкращим періодом України, який будуть пам’ятати і розповідати майбутнім поколінням”, – підкреслив Джонсон”,- зазначив Джонсон.

Раніше Джонсон заявив, що Великобританія передасть Україні ще більше танків, броньованих машин, а також нові протикорабельні ракети.

Читайте також  Після пологів відчувала мoрaльне виcнaження, одного ранку прокинулась із думкою про yбивcтво. В Одесі жінка зaдyшила подушкою власне немовля

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело