Чи підірвуть окупанти Запорізьку АЕС: прогноз екстрасенса Гордєєва

Макс Гордєєв розповів, які плани у окупантів на рахунок ЗАЕС.

Екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення, пов’язане з атомною електростанцією в Запоріжжі. Він сказав, що там зберігається дуже напружена ситуація.

За словами експерта, ворог думає, що він захопив Запорізьку АЕС.

“Ворог впевнений, що він повністю окупував цю територію. Плюс-мінус так і є. На даний момент ситуація не змінилася. Загалом ворог вже святкує перемогу. Він намагатиметься завдати шкоди Україні, будуть великі маніпуляції. Це (захоплення ЗАЕС, – УНІАН) дуже потужний важіль на український народ. Зараз окупанти думають, що вони перемогли у війні”, – сказав Гордєєв на своєму YouTube-каналі.

При цьому екстрасенс уточнив, що окупанти покинуть ЗАЕС, так і не отримавши бажаного.

“Зараз вони намагаються маніпулювати. Але буде якийсь договір. Реально нічого поганого не буде. І, насправді, підірвати електростанцію вони не планують. Вони просто хочуть захопити деякі території, всіх налякати. Але вони розуміють, що якщо підірвуть АЕС, то і їх життя теж буде в небезпеці. Це вибух, який знищить всю Європу”, – додав експерт.

Крім того, Гордєєв уточнив, що на даний момент ворог не наблизився до своєї перемоги. За його словами, у війні переможе саме Україна.

Читайте також  "На окупантів чекає крах": екстрасенс Шептицький спрогнозував майбутнє Запорізької АЕС

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело