Тепер готуватися Кремлю? Арестович – про сьогоднішні потужні “хлопки” у Криму

Радник глави Офісу президента прокоментував загадкову серію з десяти вибухів на військовому аеродромі російських окупантів у Криму, де ховалися їхні винищувачі та бомбардувальники

Дуже дивна серія вибухів в окупованому Криму на аеродромі “Сакі” (населений пункт Новофедорівка) змусила російських окупантів висувати різні версії того, що відбувається.

Міністр оборони РФ Шойгу заявив, що стратегічно важливий аеродром, де базується ударне російське угруповання, вибухнув сам, жертв немає, літаки не зачепило. Мовляв, підстав для побоювання немає, незважаючи на евакуацію мешканців півострова.

А ось радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що привід для занепокоєння у росіян все ж таки є. Він навіть окреслив ці приводи за абеткою.

“Російська звичка курити біля бавовни врешті-решт їх погубить. Що характерно – алфавітом йдуть:

– Б-Білгород, В-Воронеж, К-Курськ, К-Крим.

– К-Кремлю приготуватись?”, – Написав Арестович у Telegram.

Нагадаємо, у вівторок, в районі 15:20 на стратегічно важливому аеродромі “Саки” (селище Новофедорівка), де знаходяться російські бомбардувальники та винищувачі, сталася серія вибухів.

За словами міністра оборони РФ товариша Шойгу, аеродром окупантів не зазнавав жодних ударів з боку – він вибухнув сам собою. Видно, “крок доброї волі”.

Як повідомляють кремлівські ЗМІ у Telegram, Шойгу також запевнив усіх, що постраждалих внаслідок вибухів на аеродромі немає, авіаційна техніка не пошкоджена.

Тим часом ці ж кремлівські ЗМІ заявляють про евакуацію населення.

“Близько 30 осіб евакуйовано в Новофедорівці з прилеглих до аеродрому будинків, їх розселять у пансіонатах та готелях, повідомляють влада регіону”, – йдеться у повідомленні.


Читайте також  "Тупе переламування": Арестович попередив про два складні місяці. Готуватися

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело