Щось починається: на наступника Путіна вчинено замах. ЗМІ розкрили деталі

Повідомляється, що своєчасно надана медична допомога та недостатньо висока концентрація отруйної речовини, що надійшла в організм через шкіру, врятували життя Патрушева.

Кажуть, найбільший страх кремлівської верхівки — програти війну Україні. А ще Путін і його прибічники дуже сильно бояться за своє життя. Як виявилось – недарма.

Так, у мережі з’явилася інформація, що днями було скоєно замах на секретаря Ради Безпеки РФ Миколу Патрушева і чиновника терміново було госпіталізовано.

При цьому інформація як про сам замах, так і про його розслідування тримається у режимі суворої секретності, а “витік” стався через телеграм-канал Generall SVR, який уже неодноразово публікував інформацію, що згодом мала своє підтвердження. Ходять чутки, що канал веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ), який володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов’язаним з політологом Валерієм Солов’єм.

“Відомо, що Микола Патрушев почувався зле ввечері після роботи, практично одразу після того, як зайшов додому. Оперативно спрацювала охорона, одразу викликавши до нього бригаду медиків”, – стверджується у повідомленні.

Так, медичні працівники після огляду заявили, що необхідна термінова госпіталізація і Патрушева співробітники ФСТ на своєму транспорті, у супроводі медпрацівників, доправили до медчастини, яка обслуговує президента. Після надання допомоги у стабільному стані Патрушева доправили додому.

“Результати його аналізів підтвердили, що отруйною речовиною була синтетична отрута”, – пишуть на каналі.

Передбачається, що саме своєчасно надана медична допомога та недостатньо висока концентрація отруйної речовини, що надійшла в організм через шкіру, врятували життя Патрушева. Зараз ведеться розслідування, публічно ця історія, звісно, не розголошуватиметься.

 

Читайте також  Ердоган "принизив" президента РФ Путіна: в мережі показали відео

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело