Москва в дикому диму і полум’я. Чорні стовпи гару видно за кілометри

У Москві загорівся величезний ангар з шинами і тепер там стоїть такий стовп диму, який видно навіть з віддалених районів російської столиці. Є загроза, що вогонь перекинеться на інші будівлі.

Останнім часом Росія все частіше страждає від вогню.

Так, в середу, 29 червня, на півдні Москви виникла потужна пожежа. Загальна площа місця загоряння на Каширському шосе досягає зараз 2 тисяч кв. м.

Як повідомляє МНС Росії, пожежа виникла на відкритому майданчику. Почало горіти сміття, проте полум’я перекинулося на два металевих ангари.

На місці інциденту були чутні як мінімум два вибухи.

“Пожежники негайно виїхали за заявкою. Після прибуття пожежників відбувалося загоряння сміття на відкритому майданчику і частково металевого ангара на загальній площі близько 500 квадратних метрів, проте пізніше вогонь поширився ще більше”, – повідомляється на сайті ГУ МНС по Москві.

Відомо, що до гасіння пожежі залучена Авіація, зокрема, вертоліт Ка-32. У МНС зазначили, що гасіння ускладнює високе пожежне завантаження ангарів.

До речі, крім спецтехніки на місце спрямована мобільна лабораторія, яка перевірить повітря в районі НП на предмет перевищення концентрації шкідливих речовин.

Інформація про постраждалих не надходила. Загрози житловим будинкам немає.

Читайте також  “Не пані Наталя, а подивіться…”: Мосейчук різко поставила на місце депутата Порошенка. Не влаштовуйте собачі бої!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело