Тривалість війни залежить від смерті: Астролог зробив прогноз, коли це станеться

Тривалість війни залежить від смерті: Астролог зробив прогноз, коли це станеться

Крапку у війні поставить смерть Путіна, каже маг

Астролог Влад Росс назвав терміни закінчення війни. Він упевнений, що війна закінчиться відразу ж після смерті диктатора Володимира Путіна. Росс каже, що у нього термінальна, вже четверта стадія раку, жити йому залишилося недовго:

– Путін помре в цьому році. А якщо він помре, то більше нікому вести її. Ну, Патрушев може розтягнути її на кілька місяців, і все. Це війна однієї людини, підтримана людожерським народом.

Якби не ватники і не роспропаганда, то нічого подібного взагалі не було б, — сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що ще в 1999 році у Путіна народилася ідея напасти на Україну:

– Я як зараз пам’ятаю його перший виступ, де він сказав, що розпад СРСР — це геополітична катастрофа. Всі просто бояться Путіна, тому що він всіх вбиває, шантажує, на всіх у нього є компромат.

Він схожий на Сталіна, тільки більш боягузливий.

Крім того, Росс каже, що зараз президент Америки Джо Байден дає Росії можливість вивести всі війська з України і закінчити війну миром, однак якщо країна-агресор цього не зробить, вона просто буде знищена.

– Уже в планах Байдена закінчити повномасштабну війну. Навесні у нас будуть літаки, які знищать все що завгодно. Поки вони просто дають Путіну можливість вийти на мирний трек і вивести всі війська з України. Якщо ні, то російська армія буде повністю знищена, – підсумував Росс.

Читайте також  Жданов спрогнозував, чи зупинить війну в Україні смерть Путіна (війна)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело