До 1 вересня: Путін наказав “юридично” захопити частину України. Які області під загрозою

Кремль планує до початку вересня провести так звану “юридичну” анексію всіх захоплених територій України

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко поділився прогнозами російських окупантів щодо захоплення деяких областей України.

За його словами, вже є прямі докази того, що Росія проводить прискорену анексію Маріуполя і Донецької області. Андрющенко зазначив, що банківська система, як і система освіти починає переходити під тотальний контроль російських загарбників на зайнятих ними територіях.

Відповідне повідомлення Петро Андрющенко розмістив у своєму Telegram-каналі.

Наводимо текст в оригіналі:

Маріуполь. Анексія.

Декілька важливих речей, які вказуть на прискорення процесу анексії Маріуполя та Донецької області (але не тількі) росією.

по-преше, все керівництво де-факто перейшло до рук росіян. В Донецьку маріонтека пущилін остаточно виконує лише “представницькі” функції говорящої голови. В Маріуполі до Іващенко призначено “консультанта”, наче допомогати. Але іващенко тепер теж виключно говоряща голова. Маріупольскій район. Сьогодні зранку велика нарада колаборантів і росіян про розподіл зон впливу курортної зони, де колаборанти теж отримали нічого. Повний і тотальний прямий російський контроль встановлено.

по-друге. Вчора міністр пропаганди молоді освіти росії у формі заяви розповів, як буде вестись освітній процес в школах Донецької, Луганської, Запоріжської та Херсонської областях … росії. Ніяких квазіреспублик і сателітів. Ніхто вже не ховається.

по-третє.Банківська система в Маріуполі будується одразу під російський банк. Всі карточки будуть, але вже російські. Ніяких ігр в банк “днр”.

в четвертих.В Донецьку експерти за експертами по всіх напрямах адаптують все під російське законодавство. Швидко і жорстко. Саме тому й ротація на росіян.

Все це, та інформаця що ми отримуємо, каже про план юридичної анексії окупованих територій вже до 1 вересня.

Читайте також  "Вже найвищі сили затвердили": екстрасенс розповів, коли переможе Україна

Нагадаємо, раніше Андрющенко повідомляв, що щоденна черга за гуманітарною допомогою, велика частина якої являеется їжею, в колишньому торговому центрі “Метро” окупованого Маріуполя становить від 1,5 до 2 тисяч чоловік. У той же час в день видають всього до 400 наборів. На спеці під сонцем люди стоять в черзі по 6 годин даремно, багато втрачають свідомість.

При цьому окупанти заявили, що з липня так звану “гуманітарну допомогу” безкоштовно видаватимуть тільки пенсіонерам і людям з інвалідністю.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело