На Сумщині породілля викинула немовля у річку

Поліцейські підозрюють 27-річну місцеву жительку.

На Сумщині поліція почала розслідування за фактом смерті новонародженої дитини, яку 27-річна матір викинула в річку.

Про це повідомило Головне управління Нацполіції в області.

Інформація про тіло дитини у селищі Недригайлів надійшла до правоохоронців 6 березня близько 13.00 від місцевої жительки. Жінка розповіла, що, переходячи по містку через річку Дригайлиха, побачила тіло немовляти.

Оскільки, за результатами попереднього огляду тіла, хлопчик був новонароджений, правоохоронці негайно розпочали пошуки породіллі. Поліцейські підозрюють 27-річну місцеву жительку, яка за зовнішніми ознаками перебувала на доволі пізньому терміні вагітності.

Коли співробітники зайшли до неї додому, то побачили й очевидні докази нещодавніх пологів. Сама жінка, котра перебувала у нетверезому стані, не заперечувала, що напередодні народила, проте дитини в помешканні не було. Для з’ясування всіх обставин її доставили до відділення поліції.

Згідно з повідомленням, у жінки вже є двоє дітей, однак вона позбавлена батьківських прав на їхнє виховання через зловживання алкоголем та антигромадський спосіб життя. Затримана стверджує, що про вагітність начебто не здогадувалася аж поки їй не стало зле. Дитину народила вдома і залишила її до вечора. Згодом просто винесла та викинула в річку.

Наразі за фактом смерті дитини в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 117 (умисне убивство матірʼю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів) КК України.

Читайте також  В Івано-Франківську в медзакладах заповнені всі ліжка для COVID-19, але місто відкриває школи

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -