Плювали вони на Росію: де і як живуть діти Путіна, Пєскова і Лаврова

Плювали вони на Росію: де і як живуть діти Путіна, Пєскова і Лаврова

Західні журналісти розповіли про дітей топ-чиновників Росії, які живуть в Євросоюзі і США.

У сучасному світі стали дуже популярними такі приказки:” успішні діти, якщо батьки в Кремлі”,” на тата сподівайся і сам не плошай”,”скажи мені, хто твій тато в Росії, і я скажу, яке у тебе майбутнє”. І правда, діти чиновників і депутатів “Єдиної Росії”, як правило, отримують закордонну освіту за гроші російських платників податків і повертатися в Росію не планують.

Однією з перших сімей, проти якої Захід ввів санкції, є сім’я Дмитра Пєскова, заступника глави Адміністрації президента РФ і спікера Володимира Путіна. Про це пише УНІАН.

24-річна дочка Пєскова, Єлизавета, розповідає в соцмережах, що відчуває себе “краще в європейському середовищі”, назвав систему освіти Росії “справжнім пеклом”.

Як повідомляється, в дитинстві Пєскова відвідував Ecole des Roches під Парижем, де річне навчання становить приблизно четверту частину зарплати її батька, а Позашкільна діяльність включає курси авіації.

Пєскова продовжила свою Паризьку освіту, стажуючись в Louis Vuitton і отримавши ступінь з маркетингу у французькій бізнес-школі. Вона навіть проходила стажування в Європарламенті.

За даними Фонду боротьби з корупцією, Пєскова і її мати придбали в 2016 році квартиру площею 180 квадратних метрів за майже 2 мільйони доларів в одному з найдорожчих кварталів Парижа.

Пєскова назвала санкції проти себе “абсолютно несправедливими і необґрунтованими” і сказала, що вона засмучена, оскільки обмеження не дозволяють їй подорожувати.

Її зведений брат-Микола Чоулз, старший син Пєскова, який виріс в Англії, – подорожував по світу на приватних літаках, володів першокласною нерухомістю в Москві і їздив по місту зі своїм парком розкішних автомобілів.

Читайте також  Російська еліта обурена діями Кремля: Грозєв про те, як Путіна можуть прибрати «свої»

Міністр закордонних справ Сергій Лавров, який в 2017 році закликав до “постзахідного” світового порядку, відправив дочку в престижні університети Лондона і Нью-Йорка.

Відповідно до нещодавно введених проти неї санкцій, Поліна Ковальова, яку Уряд Великобританії називає “падчеркою Лаврова”, хоча він офіційно не одружений з її матір’ю, володіє квартирою вартістю 5,8 мільйонів доларів в одному з найдорожчих районів Лондона.

Фонд боротьби з корупцією повідомив, що Ковальова купила квартиру в Кенсінгтоні, коли їй був 21 рік.

Набагато менш помітна дочка Лаврова, Катерина Винокурова, якій зараз 39 років, навчалася в Колумбійському університеті в Нью-Йорку, де прожила 17 років, перш ніж отримати ступінь магістра Лондонської школи економіки. І Ковальова, і Винокурова нещодавно потрапили під санкції Великобританії.

Сам Путін не є винятком, зазначає видання. Одна з його передбачуваних партнерів, який нібито народила йому дочку, стала власницею квартири в Монако вартістю 4,1 мільйона доларів через кілька тижнів після народження дитини, у зв’язку з розслідуванням російського незалежного ЗМІ “Проект”, заснованого на так званих “документах Пандори”.

Як повідомляється, його старша дочка Марія вийшла заміж за голландського бізнесмена. Кажуть, що пара жила в квартирі за 3,3 мільйона доларів в Нідерландах.

Вілла з 8 спальнями в Біарріц, Франція, пов’язана з його молодшою дочкою Катериною-багатомільйонний особняк був куплений її колишнім чоловіком Кирилом Шамаловим у давнього друга Путіна ” і мільярдера Геннадія Тимченка.

Дочки Путіна, фото: youtube.com

Обидві жінки, яких ЗМІ називають “дочками Путіна”, потрапили під санкції Великобританії і США. Ходять чутки, що у Путіна більше дітей поза шлюбом і всі вони нібито жили в західних країнах. Кремль завжди спростовував ці повідомлення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело