Загроза терактів та ракетних обстрілів: екстрасенс попередив про небезпеку на Великдень у кількох областях

Загроза терактів та ракетних обстрілів: екстрасенс попередив про небезпеку на Великдень у кількох областях

Попередження


Екстрасенс попередив жителів південних та західних областей України про загрозу ракетних ударів на Великдень
Роман Завидовський вважає, що на Великодні свята рф намагатиметься уразити ракетними ударами мешканців південних та західних областей України. Про це він розповів у інтерв’ю.

“Сильних загроз на півночі не очікується, однак можуть виникати певні вогневі провокації. Найбільша загроза, на мою думку, якісь можливі провокації місцевого характеру. Стосовно півдня варто перевіряти всю інформацію, адже можлива інформаційна війна, близька присутність ворогів”, – сказав екстрасенс.

Загроза ракетних обстрілів існує також і на заході України, зауважив екстрасенс. Тож слід бути обережними. Читаючи оракули Завидовський зауважив, що мешканцям західних регіонів слід бути надзвичайно уважними через можливі ураження цивільних об’єктів.

За його словами південні регіони перебувають у більшій зоні ризику. Тому людей там, особливо тих, які живуть ближче до моря, він закликав не ігнорувати повітряну тривогу.

За словами Завидовського, цілком можуть постраждати цивільні об’єкти або житлові будинки. На великі релігійні свята завжди трапляються на Україні теракти або якісь інші загрози. Захід України також може перебувати у зоні підвищеного ризику, теж можлива активізація колаборантів. Аналізуючи все сказане, південні та західні регіони знаходяться у зоні підвищеного ризику.

Читайте також  Ковбаска з хроном, сальце і варенички... Перше великоднє звернення Зеленського (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело