Зупинили “другу армію світу”: термінове звернення Зеленського. Путін в сказі

Український президент зробив найважливішу заяву, яка ще більше згуртує як українців, так і наших західних партнерів

Президент України Володимир Зеленський зробив заяву, від якої бере гордість.

Незважаючи на те, що раніше глава Української держави і говорив про серйозні втрати з боку захисників України, ми можемо пишатися тим, що саме Україна зупинила путінських нещадних і кровожерливих ґвалтівників і мародерів в особі російської армії. Яку так марнославно кремлівські вожді називали “другою армією” світу.

Відповідну заяву Володимир Зеленський опублікував у своєму Telegram-каналі, показавши зворушливі фотографії, пов’язані з вторгненням путінських загарбників.

“100 днів нашої боротьби. 100 днів єдності і незламного духу. За цей час ворог так і не зміг досягти ніякої стратегічної мети, але намагався вимістити своє безсилля на цивільній інфраструктурі і людях. Україна ж за ці 100 днів зробила те, що здавалося неможливим, у що багато хто не хотів вірити. Ми зупинили “другу армію світу”, звільнили частину своїх територій і продовжуємо давати гідну відсіч окупантам. Дякую всім, завдяки кому Україна вистояла і продовжує відстоювати своє вже сотий день. Переможемо!”,- написав Зеленський.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що війна України проти Росії закінчиться переговорами. Він також зазначив, що Росія несе історичні втрати.

Також він зазначив, що Путін досяг прямо протилежного результату тому, чого бажав перед вторгненням, оскільки зі вступом Фінляндії в НАТО кордони Альянсу максимально наблизяться до Росії.

“Президент Путін хотів менше НАТО, і тому він вторгся в Україну, але він отримує більше”, — сказав Столтенберг.

Читайте також  Зеленський став для українців головним розчаруванням року – опитування

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело