“Бажаю, щоб щоночі до вас приходили мертві люди”: російський актор Панін емоційно звернувся до пропутінських колег

Актор вітав колег з Днем театру, який святкують 27 березня.

Скандальний російський актор Олексій Панін емоційно привітав своїх пропутінських колег із Днем театру, який був 27 березня, та нагадав їм про знищений у Маріуполі російськими окупантами Драматичний театр.

Відео з Паніним з’явилося у Мереж.

За його словами, наразі театр у нього асоціюється не з творчістю та мистецтвом, а зі смертю. “Путінські палачі розбомбили Маріупольський драматичний театр, в якому перебували мирнні люди. Президент Росії так довго шукав фашистів в Україні, що нічого іншого не вигадав, як за***ячити повністю російськомовне місто Маріуполь”, – наголосив актор.

Він звернувся до своїх колег по сцені, зокрема до Володимира Машкова, Дмитра Пєвцова, а також до тих, “хто підримую цю спеціальну операцію, яку в усьому світі називають війною”.

“Я не знаю, скільки ви житимете і як. Я бажаю вам, щоб щоночі до вас приходили мертві люди з Донецька, Луганська, Запоріжжя, Харкова, Херсона, стояли у вас перед очима і говорили: “За що?”. Я бажаю вам, коли ви дивитеся на свої дітей, щоб згадували ту дітвору з України, яких діставали з-під завалів”, – сказав лексій Панін.

Нагадаємо, що раніше Панін підтримував дії Росії щодо Криму та Донбасу.

Читайте також  Вдова ватажка бoйoвиків Захарченка зробила скaндaльну заяву (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело