“Страшна таємниця”: Олексій Арестович розкрив українцям свій головний секрет

“Страшна таємниця”: Олексій Арестович розкрив українцям свій головний секрет

Олексій Арестович відповів на запитання, яке цікавить багатьох українців

“Олексій Арестович нарешті розповів, чому так тихо розмовляє Радник керівника Офісу Президента відкрив «страшну» таємницю, яка давно цікавить його фоловерів. Для цього alexey.arestovich пригадав філософську притчу… Подробиці у відео”, – підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Важливо зауважити, що напевно кожен українець замислювався, чому Арестович завжди такий спокійний, навіть під час війни. Українська аудиторія моментально відреагувала на звернення військового оглядача і вирушила в Поділ з коментарями.

“Супер агресорів і справді грубе голосне мовлення,а в нас спокійна,мелодійна мова”, “Молодець коли ми виграємо потім ми почуємо справжній голос”, “Як на мене, то представники медіа і влади повинні чітко, членороздільно і відносно чутно доносити інформацію, а не “муркати” собі під ніс. Це ж не коханій на вушко шепочеш свої еротичні мрії, а до людей звертаєшся. Не бачу в цьому жодної еротики, коли людина сидить вальяжно у кріслі, ніби не на камеру до народу, а у приватній бесіді і отак “віщає””, “Люди з високим рівнем інтелекту ніколи голосно не говорити ( з власного досвіду), але до них завжди прислуховуються, бо цінують їх думку…Не важливо на скільки голосно говорити людини, важливо те,що вона говорити”, – пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

 

Читайте також  В Україну вривається шторм: буде сніг, хуртовина та потужний вітер

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело