Помер народний депутат Антон Поляков

У ніч на п’ятницю, 8 жовтня, помер 33-річний народний депутат Антон Поляков. Відомо, що йому стало погано під час поїздки в таксі на вулиці Березняківській.

Помер народний депутат Антон Поляков

Про це повідомила народна депутатка від “Слуги народу” Юлія Гришина, голова підкомітету з питань вищої освіти у себе в Telegram. Інформацію підтвердила пресслужба Національної поліції Києва (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

За попередньою інформацією, чоловікові стало зле в машині. На місце приїхали медики і намагалися реанімувати його, але констатували смерть. Правоохоронці почали встановлювати обставини події. Тіло загиблого нардепа направлять на судово-медичну експертизу.

“Водій авто, в якому знайшли труп депутата, стверджує, що підібрав його в районі Ленінградської площі. За 100 грн Поляков попросив чоловіка підвезти його до якогось ресторану. При цьому нардеп ледве стояв на ногах і від нього тхнуло алкоголем. Уже в машині Полякову стало зовсім погано”, – пише Telegram-канал “Монастир”.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з позначкою “природна смерть”.

Нардепка Гришина в ефірі телеканалу “Україна 24” зазначила, що не пов’язує смерть Полякова з його політичною діяльністю.

Читайте також  18 людей не вижили: обстріл баз відпочинку під Одесою та житлового будинку

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело