“Буде нокаутуючий удар”: генерал США розповів, як Україна доб’є війська Путіна

За словами американського військового, розв’язка в цій війні настане, коли Україна отримає достатню кількість озброєнь

Бойові дії на території України закінчаться нокаутуючим ударом для російської армії, який завдадуть ВСУ.

Таким прогнозом поділився у себе в Twitter відставний генерал-лейтенант армії США Марк Хертлінг, передає ТСН.

“Сєвєродонецьк, Попасна, Дібровно (біля Ізюма), Рубіжне, Запоріжжя – всі бачили цю ударно-контраударну дію. Це боксерський поєдинок у важкій вазі. За 2 місяці боїв ще не було нокаутуючого удару. Це настане, оскільки сили Росії будуть виснажені”, – йдеться в повідомленні американського військового.

За його словами, російська армія несе куди більш серйозні втрати і в техніці, і в живій силі, ніж Україна.

Тим часом, за словами генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга, війна в Україні може розтягнутися на роки. Він зазначив, що Альянс не повинен послаблювати підтримку українських військ.

“Ми повинні бути готові до того, що вона (війна – ред.) може тривати роками. Ми не повинні послаблювати підтримку України, навіть якщо витрати високі – не тільки на військову допомогу, а й через зростання цін на енергоносії і продовольство.

У той же час, це не йде ні в яке порівняння з тією ціною, яку доводиться платити українцям, які щодня віддають безліч життів. І якщо Путін зробить з цієї війни висновок, що він може просто продовжувати, як після війни в Грузії в 2008 році і анексії Криму в 2014 році, то ми заплатимо набагато вищу ціну”, – розповів Столтенберг.

Читайте також  Відомий астролог передбачила сильні вибухи в Росії вже на цих вихідних...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело