19-річну Моторіну визнали винною у вбивстві інструктора полтавського тиру: який вирок

Судді оголосили вирок у гучній справі про вбивство у тирі Полтави. 19-річну Вероніку Моторіну визнали винною. Вона проведе за ґратами 15 років.

Останнє слово обвинуваченої перед вироком

Моторіна, зокрема, звернулася до дружини загиблого Сергія Смольянінова. Вона стріляла у господаря тиру двічі. Дівчина визнала свою вину й пояснила, що скоїла злочин випадково – мовляв, все через депресію, до якої довів її хлопець.

Я просто хотіла померти, а вийшло так, що, сама того не бажаючи, забрала життя вашого чоловіка. Тепер цей гріх назавжди у моїй душі та на моїй совісті. Не знаю, як з цим жити. Мені дуже важко,
– зазначила Моторіна.

Раніше судді допитали усіх свідків та дослідили матеріали справи. Крім цього, відбулися й дебати. Прокурорка Яна Рощепа зазначила, що вину дівчини доведена. Тож для неї просили покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

15 років ув’язнення — стільки суд призначив 19-річній Вероніці Моторіній, яка на початку 2020 року у тирі «Об’єкт 7.62» застрелила інструктора.

На останньому засіданні, коли обвинуваченій надали останнє слово, Вероніка Моторіна, розповіла, що хотіла застрелити себе. За її словами, 7-го лютого 2020-го вона прийшла до тиру, і коли у пістолеті були патрони, вона відійшла від інструктора, щоб застрелити себе. Він хотів її зупинити і випадково підстрелився.

Читайте також  Співучасниці вбивства таксистки не виповнилося і 20 років

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело