У Львові кришка люка вилетіла з-під коліс авто ДСНС і вбила 11-річного хлопчика

У Львові через перекидання кришки каналізаційного люка загинув 11-річний хлопчик. Вона, зокрема, вирвалася з-під коліс автомобіля ДСНС і влетіла в авто, яке їхало позаду.

Медики вже нічим не змогли допомогти дитині. Трагічний випадок трапився приблизно 21:50 у неділю, 21 березня, неподалік від авторинку на вулиці Зеленій, повідомляє ZAXID.NET.

Зазначається, що спершу про аварію написали в соцмережах очевидці, підкреслюючи, що люк пробив лобове вікно в автомобілі. У львівській поліції підтвердили, що такий випадок був, однак більше подробиць про нього не розповіли.

За інформацією видання, в автомобілі їхало подружжя з 10-річним сином, за кермом був батько, а мама сиділа ззаду. Кришка люка пробила лобове скло транспортного засобу й убила дитину на місці.

Пізніше в ГУ ДСНС в регіоні уточнили, що в ДТП загинула 11-річна дитина. Також рятувальники розкрили деталі події.

Оскільки одним із учасників аварії був працівник Держслужби з надзвичайних ситуацій, то її розслідуванням займатиметься Державне бюро розслідувань.

Підкреслюється, що на місце аварії вночі виїжджали також перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко і заступниця мера з питань ЖКГ Ірина Маруняк. За словами Москаленка, за фактом трагедії мерія почала ще й службове розслідування.

Співчуття рідним хлопчика, який загинув”, – написав чиновник у Facebook.

Читайте також  Віталій Козловський заявив скандальній Сніжанні Єгоровій про обмеження російськомовних у Львові

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело