“Спалимо на*уй”: мешканці Нових Санжар пообіцяли розправитися із евакуйованими з Китаю співвітчизниками (відео)

Жителі Нових Санжар, що у Полтавській області, погрожували спалити санаторій, де розмістили евакуйованих з Китаю українців.

Відповідне відео поширили у соціальних мережах.

На відео видно, як агресивні протестувальники заявляли, що “заради своїх дітей, вони спалять той санаторій разом із людьми”.

Користувачі соціальних мереж зауважили, що багато з учасників протесту були п’яними.

Нагадаєм, що 20 лютого в Україну прибув літак з евакуйованими з Уханя українцями і громадянами інших країн (45 громадян України, які виявили бажання евакуюватися, і 27 іноземних громадян).

Літак дозаправився в Борисполі, а потім приземлився в аеропорту Харкова. Потім евакуйованих направили в закритий медичний центр Національної гвардії в Нових Санжарах (Полтавська область).

Рішення про місце обсервації українців викликало протести місцевих жителів. У Нових Санжарах відбулися зіткнення місцевих жителів з поліцією.

Раніше аналогічні протести пройшли і в Микулинцях Тернопільської області через чутки про можливе розміщення евакуйованих з Китаю.

 

Читайте також  Чоловічий гарем! Квітуча Ольга Сумська показала різке фото з двома чоловіками. Ви маєте, це бачити! (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело