Володимир Кличко закликав Зеленського і Порошенка здати аналізи у VADA

Український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка пройти перевірку у добровільній антидопінговій асоціації Vada у найближчі дні.

На своїй сторінці у Twitter боксер повідомив, що експерти організації Vada Testing у найближчі дні прибудуть до столиці.

Якщо кандидати у президенти України погодяться, ми матимемо за честь та гордість допомогти їм продемонструвати чистоту змагань і чесність їх політики,
– заявила доктор Маргарет Гудмен (президент асоціації Vada).

Вона також наголосила, що ці тести роблять тільки кваліфіковані та сертифіковані фахівці акредитованих в усьому світі лабораторій асоціації.

Додамо, що добровільна антидопінгова асоціація Vada Testing є незалежною організацією, заснованою для надання та сприяння ефективному антидопінгу.

Нагадаємо, що раніше Кличко розкритикував здачу аналізів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського Як спортсмену, мені смішно: Кличко вказав, що не так з допінг-тестом Порошенка і Зеленського. Мовляв, результати допінг-тесту можуть бути готовими не раніше, ніж за 48 годин. А не як у політика та шоумена – за кілька годин.

Як здавав аналізи Петро Порошенко – читайте і дивіться тут.

Як здавав аналізи Володимир Зеленський – читайте і дивіться тут Зеленський здав кров перед дебатами: фото та відео.

Ні у Порошенка, ні у Зеленського не виявили вмісту психоактивних речовин або алкоголю у крові.

Або от коротке відео про це від 24 каналу

Читайте також  Війна на Донбасі у 2018 році: перемоги та здобутки української армії

Шукайте деталі в групі Facebook


-