Різкий зліт вгору! Рейтинг Зеленського раптово зріс. Скільки тепер українців підтримує президента?

У грудні більше половини українців були задоволені роботою президента України – число тих, хто задоволений діяльністю Володимира Зеленського зросло з 53 до 62%, в той же час невдоволених його роботою стало менше – з 33 до 25%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою Рейтинг.

Крім того, громадяни України підвели підсумки року. За їхньою оцінкою, в діях президента Зеленського було більше успіхів, ніж невдач – принаймні, такої думки дотримується третина опитаних українців. 41% вважає, що в діях глави держави успіхів і поразок було порівну. Лише 14% відзначили, що в його роботі переважали невдачі.

Соціологи також з’ясували, що рейтинг довіри українців очолює Володимир Зеленський – йому довіряють 67% опитаних, не довіряють – 25%. На другому місці за рівнем довіри розмістився спікер парламенту Дмитро Разумков (28% і 44% відповідно) і лідер партії Голос Святослав Вакарчук (28% і 59%). Почесне третє місце – у Юрія Бойка (23% і 58%).

Опитування було проведене соціологічною групою Рейтинг з 13 по 17 грудня 2019 року по всій Україні, за винятком окупованих Росією територій, серед 2500 респондентів. Статистична похибка не перевищує 2,0%.

Нагадаємо, за результатами опитування КМІС, проведеного в кінці листопада рейтинг Володимира Зеленського впав. До глави держави позитивно ставилися 52% українців, при цьому негативне ставлення до Зеленському поділяли 19%. Раніше повідомлялося про те, що рівень підтримки Зеленського знизився до 66%.

Читайте також  Президент підписав закон про арешт коштів у боржників аліментів

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело