Перші учасники Євробачення-2020: які країни вже визначились з конкурсантами престижного шоу

Хоч до популярного вокального конкурсу Євробачення-2020 залишається понад 5 місяців, деякі країни вже знають імена артистів, які поїдуть до Нідерландів боротись за головний кубок шоу. Так, в Іспанії, Бельгії, Болгарії, Австрії та на Кіпрі розсекретили інформацію щодо учасників міжнародного проєкту.

Згідно з офіційними даними, організатори пісенного конкурсу чотирьох країн вирішили не проводити національного відбору. Відтак у Бельгії та Іспанії одразу ж оголосили імена артистів, які приєднаються до Євробачення-2020, а згодом з конкурсантами визначились Кіпр, Болгарія та Австрія.

Іспанія
Відомо, що Іспанія входить до так званої “Великої п’ятірки”, тому її представник не боротиметься за місце у фіналі Євробачення-2020, а автоматично потрапить у список вокалістів головного шоу. Тому виступ запального артиста Бласа Канто глядачі зможуть побачити у фіналі пісенного конкурсу.

Наразі співак підтвердив інформацію про участь у міжнародному проєкті та зізнався, що ще працює над конкурсною піснею. Відомо, що Блас Канто обере англомовну композицію, яку представить публіці взимку 2020 року.

Що відомо про Бласа Канто?
Це популярний в Іспанії співак, який може похизуватись чималою фан-групою. 27-річний Блас Канто вже брав участь у Євробаченні, коли виступав у складі гурту Auryn. У 2011 році колектив посів друге місце, однак зараз артист переконаний, що йому вдасться завоювати головний кубок Євробачення-2020.

https://www.instagram.com/p/B3PUoFtCTVt/?utm_source=ig_embed

Бельгія
Із представником конкурсу визначились і жителі Бельгії. Відтак знаменитий гурт Hooverphonic виступить в одному з півфіналів Євробачення-2020. Талановиті музиканти поки не розголошують, з якою піснею вони підкорюватимуть світ, однак вона теж буде англомовною. Прем’єра треку запланована на початок 2020 року, тому мільйони прихильників знаменитої групи перебувають в очікуванні презентації.

Що відомо про Hooverphonic?
Бельгійський колектив, заснований ще у 1995 році. Спершу Hooverphonic співали пісні у стилі тріп-хопу, однак наразі їх з легкістю можна віднести до лаунжу. Колектив може похизуватись чималими тиражами студійних платівок та саундтреками до фільму “Більше, ніж любов” і серіалу “Академія Амбрелла”.

Читайте також  Німеччина озвучила свою позицію стосовно ситуації в Азовському морі

Дивіться уривок кліпу Hooverphonic – учасників Євробачення-2020 від Бельгії: відео

https://youtu.be/kVL814YbWPU

Болгарія
А от Болгарію представлятиме співачка VICTORIA. Артистка тільки починає свою кар’єру та у 2019 році перемогла на шоу “Х-фактор”. Її чуттєвий трек I want to know підкорив всю країну, тому саме VICTORIA виступить у травні на Євробаченні-2020.

“На початку 2019 року я просто не могла уявити, скільки можливостей відкриється для мене. Я пишаюся тим, що представлю Болгарію у Роттердамі. Бути представницею країни на такій величезній сцені – це велика відповідальність і честь”, – зазначила дівчина.

https://www.instagram.com/p/B5SIMs1HFNU/?utm_source=ig_embed

Кіпр
З іменем учасника Євробачення-2020 визначився і Кіпр. Державу представлятиме талановитий вокаліст Sandro. Наразі про 23-річного артиста нічого невідомо, однак на офіційному сайті конкурсу з’явилось перше фото конкурсанта.

https://www.instagram.com/p/B5dcKX0Hy-F/?utm_source=ig_embed

Австрія
12 грудня стало відомо, що Австрію буде представляти 34-річний співак Вінсент Буено. Організатори вперше розсекретили назву пісню, яка прозвучить на міжнародному конкурсі. Вінсент виконає новий трек Alive, презентація якого запланована на березень 2020 року.

“Нічого собі, навіть думка про те, що я буду брати участь у пісенному конкурсі, дає мені натхнення. Євробачення – це як Єврокубок для музикантів і співаків. Величезна сцена, всі ті артисти, які демонструють найкращі шоу, всі композитори та продюсери Європи збираються в одному місці, щоб презентувати своє творіння, вступ у боротьбу за перемогу – це дуже захопливо. Тож я буду представляти Австрію”, – розповів Вінсент Буено.

https://www.instagram.com/p/B59oNJtCWVR/?utm_source=ig_embed

Відомо, що Євробачення-2020 пройде у Роттердамі
. Найбільш імовірними датами для проведення конкурсу в Нідерландах досі залишаються 12 травня (перший півфінал), 14 травня (другий півфінал) та 16 травня (фінал). Країна вже готується до прийому делегацій із 40 держав світу, а організатори розпочали створення головної сцени. Україна, ймовірно, долучиться до вокального конкурсу. За традицією, у лютому відбудеться національний відбір, в результаті якого держава представить свого конкурсанта Євробачення-2020.

Читайте також  У Бельгії вилучено дві тонни кокаїну із символікою партії «Єдина Росія»

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело