Цього не оминути! Астролог шокував українців прогнозом щодо Зеленського

Відомий в Україні астролог Влад Росс, розповів, що президенту України Володимиру Зеленському доведеться провести дострокові вибори Верховної Ради восени 2020 року.

Астролог пояснив, що причиною цього стане те, що Раду IX скликання обрали у абсолютно невідповідний день з точки зору астрології. Ця дата була вкрай несприятлива, тому незабаром українці можуть чекати нових виборів: “Після виборів влітку парламенту і відкриттям першої сесії верховної Ради несприятливої дати, я одразу сказав, що перевибори відбудуться знову через 1,5 року, максимум 2. Що зрештою в “Слузі народу” всі посваряться, так власне і відбувається… півтора року після літніх виборів 2019 – це осінь 2020″.

Влад Росс розповів, що в день, коли почала працювати нова Верховна Рада, планети перебували не в найкращому становищі. Місяць у цей день був без курсу, а позиції Марса і Сонця передрікали конфлікти і суперечності в парламенті, яких не вдасться уникнути. Позиція Марса, до того ж, вказує на серйозні спірні моменти – наприклад, як вважає астролог, це відзеркалюється в тому, що люди влаштовують демонстрації під Радою.

“З приводу протестів на Банковій, мій серпневий прогноз повністю збувся! Ніхто тоді не міг би повірити в це!”, – додав Росс.

Читайте також  Будуть проблеми з пенсіями: чого очікувати українцям

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело