У мережі відреагували на різке звернення Зеленського до Ради: “Віра у вас лише міцніє”

Українці відреагували на нещодавнє звернення Володимира Зеленського

Звернення новообраного президента України Володимира Зеленського до депутатів Верховної Ради викликало справжній фурор в соцмережах.


Про це повідомляють ЗМІ.

Проте, як завжди користувачі мережі відразу ж розділились на два табори. Одні стали підтримувати новообраного главу держави, інші ж розкритикували мовні звороти Зеленського.

Варто нагадати, що новообраний президент Володимир Зеленський у новому відеозверненні різко розкритикував народних депутатів. Зокрема, у новому звернення Володимир Зеленський прямо звинуватив нардепів у тому, що вони не виконують своїх прямих обов’язків. Адже попри офіційне оголошення результатів виборів президента нардепи досі не змогли призначити дату інавгурації нового глави держави.

За словами Зеленського чинна Верховна Рада всіма силами намагається перешкодити президенту виконувати свої права та обовязки, у тому числі розпустити парламент.

Нагадаємо, радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами. Зокрема, за словами Богдана Зеленський визначиться з остаточним списком кандидатів лише коли матиме доступ до секретних баз данних Служби безпеки України, МВС і НАЗК.

Читайте також  “Зайцеву не покaрaють”: батьки зaгиблoгo в ДTП у Харкові хлопця розповіли про проблеми з обвинуваченням

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -