«Bиpiшую я! А нe якийcь тaм бiзнecмeн», — щойно Зeленcький пpостo знищив Кoлoмoйcькoго зa його cлoвa пpo дpужбу з PФ

Президент України Володимир Зеленський відреагував на заяву, яку зробив олігарх Ігор Коломойський щодо зміни зовнішньополітичного курсу країни.

Вирішувати питання зовнішньої політики України має президент, а не бізнесмен, — вважає президент України Володимир Зеленський.

Так він відповів на питання журналіств НікВесті щодо останнього інтерв’ю Ігоря Коломойського для The New York Times, де олігарх запропонував повернути вектор в сторону Росії.

Володимир Зеленський дав зрозуміти, що заява Ігоря Коломойського несе приватний характер, а позицію України озвучує виключно президент.

Таку заяву Володимир Зеленський зробив вчора, 20 листопада, в Очакові, перед тим як президент зустрів українські кораблі, звільнені Росією.

Раніше олігарх Ігор Коломойський в інтерв’ю Нью Йорк Таймс запропонував Україні відновлювати відносини з Росією, налагодити економічне співробітництво і через 5-10 років кров буде забута.

Нагадаємо, що скоро має відбутися зустріч Зеленського з Путіним в нормандському форматі. Зважаючи на це, заяву Коломойського може розцінюватися як спроба зіграти на взаєминах Росії, України і США.

Таку думку, зокрема, висловлював політолог Дмитро Джангіров. Однак Зеленський, як бачимо, акцентує увагу, що вирішальне слово буде за ним, а не за Коломойським.

Читайте також  Зeленський пішов батькам на зустріч: Відтепер сім’ї, які мають 2 і бiльшe дiтeй, мaють пpaвo на безкоштовне…

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело