Підліток жорстоко розправився з рідним дідусем: «приїхав з косою»

16-річний хлопець зарізав свого дідуся через те, що той попросив йому допомогти з домашніми справами

При цьому дідусь вимкнув онукові комп’ютер.

Онук-ігроман вбив дідуся за те, що той не дав йому грати в гру на комп’ютері. Чоловік приїхав в гості з косою, він планував скосити на ділянці родичів бур’ян, йдеться в сюжеті ТСН.

Літня людина попросив про допомогу свого 16-річного онука і вимкнув йому комп’ютер, коли юнак був захоплений грою.

Розлючений підліток схопив ніж і всадив його в рідного діда. Потім, зрозумівши, що накоїв, сам подзвонив в поліцію. Чоловік помер до приїзду карети «швидкої допомоги».

За словами в.о. керівника Новоодеської поліції Максима Євграфова, юнак завдав дідусеві п’ять ударів ножем: «Два з них припали в серці».

«Він зрозумів, що він його вбив, і викликав поліцію. Він повністю розкаявся в скоєному злочині », – додав правоохоронець.

Повідомляється, що сім’я, де сталася трагедія, благополучна. У будинку жили мати, 16-річний хлопець і його 5-річна сестра. Вбивця навчався в коледжі в Миколаєві, вивчав комп’ютери.

Підлітка поліцейські затримали.

Як ми писали раніше, моторошна розправа приголомшила своєю жорстокістю навіть бувалих правоохоронців. Відзначимо, що трагедія трапилася в тувинському місті Ак-Довурак (Російська Федерація).

За інформацією ЗМІ, сестри Мілана і Рузанна Данданян звірячому розправилися з сусідами і підпалили їх квартиру. Конфлікт почався з того, що загибла жінка повернулася з роботи і застала чоловіка в обіймах Рузанов. Зав’язалася перепалка, до якої приєдналася й інша сестра.

Читайте також  Як пережити сонячне затемнення 21 червня: астрологиня дала прості поради

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -