Незабаром українці зможуть купити за безцінь німецькі авто

Минулого року в кількох містах Німеччини вирішили заборонити автомобілі з дизельними двигунами, так як вони сильно забруднюють атмосферу.

Заборона повинна була бути введена в Штутгарті і Дюссельдорфі з 1 січня 2018 року. Однак, автовиробники подали апеляцію у Федеральний адміністративний суд.

Суд схвалив заборону автомобілів з дизельними двигунами. Найближчим часом в цих, а також ще в деяких німецьких містах не можна буде їздити на автомобілях, які відповідають стандарту Євро-4.

З осені 2019 року під заборону потраплять дизеля за стандартом Євро-5.

В Німеччині зараз налічується близько 15 млн автомобілів з дизельними двигунами. Лише близько 2,7 млн таких машин відповідають стандарту Євро-6. Це означає, що постраждають власники приблизно 12,3 млн автомобілів. Їм доведеться продавати їх за безцінь.

Оскільки в Україні вживані автомобілі з Німеччини користуються особливим попитом, українці зможуть придбати авто за дуже демократичними цінами.

Нагадаємо, 27 лютого Верховна Рада внесла зміни до закону Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів, чим спростила ввезення та реєстрацію імпортних авто.

Читайте також  Організатори концерту гурту “Бумбокс” відмоляються скасувати концерт через жaлобу в Одесі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -