Близнюки народилися з різним кольором шкіри. Так вони виглядають тепер, в 20 років

У змішаних пар малюки з різним відтінком шкіри народжуються 1 раз на 500 випадків.

Близнюки, у звичному для нас розумінні — це зовні практично ідентичні люди. Але сьогодні ми поговоримо про унікальний випадок. Ці дітки народилися з різницею в кілька хвилин, але один від одного відрізняються кардинально!

Одна з англійських сімей чекала близнюків, але коли ті народилися — мама з татом не повірили своїм очам. Одна дівчинка була з білим кольором шкіри, а інша — з чорним!

Фахівці кажуть, що ймовірність такої аномалії вкрай мала, всього 1 раз випадок на 500 випадків. Напевно тому в дитинстві ніхто не вірив дівчаткам на слово, що вони близнюки.

У міру дорослішання стало ясно, що діти відрізняються не тільки зовні, але і характером. Люсі (світленька) — творча і замкнута людина, постійно занурена у власні думки. Марія ж навпаки — весела, відкрита і товариська.

Швидше за все у Люсі такий характер тому, що в дитинстві над нею часто жартували ровесники, називаючи «прийомною». Річ у тому, що всі інші члени сім’ї, крім батька — чорні.

Нещодавно близнятам виповнилося вже 20 років. І потрібно визнати, що відмінностей між ними стало навіть більше! Але сестри досі дуже люблять один одного і проводять разом багато часу.

Читайте також  Мексиканка народила двоголове немовля (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -