Почалося! У Порошенка почалися обшуки і вилучення документів.

Печерський районний суд міста Києва задовольнив всі 14 клопотань Госбюро розслідувань по виїмці документів і проведення обшуків за місцем проживання у зв’язку з кримінальними справами, які розслідуються в відношенні продажу заводу «Кузня на Рибальському» Петром Порошенко Сергію Тігіпку, а також угоди про покупку телеканалу «Прямий », який також належить Порошенку.

Відзначимо, що саме через завод «Кузня на Рибальському» Петро Порошенко разом з подільниками Свинарчуком, Пашинським і групою військових злочинців грабували українську армію під час війни.

За найскромнішими підрахунками, тільки через цей завод, було викрадено 1,6 мільярда гривень в української армії. Телеканал «Прямий» на чолі з російським пропагандистом Ганапольським служили прокладкою для відбілювання екс-президента в очах громадян України.

Про це сьогодні повідомило видання «Країна» з посиланням на джерело в ГБР.

«Тепер слідчі отримають повний доступ до документації обох підприємств в рамках розслідування кримінальних справ про можливе злочинах, пов’язаних з придбанням телеканалу« Прямий »щодо легалізації доходів, отриманих корупційним шляхом і розкраданнях в особливо великих розмірах, пов’язані з ВСУ.

А також розслідування кримінальної справи щодо відмивання коштів і несплаті податків в ході операції з купівлі-продажу «Кузні на Рибальському».

Підприємство було продано в 2018 році Петром Порошенко для приховування слідів важких злочинів. Фіктивним покупцем став Сергій Тігіпко », – говорить джерело в ГБР.

Відзначимо, що проти Порошенка порушено вже 5 кримінальних справ. Кожна справа під мікроскопом вивчають і вже є небачені прогрес.

Відомі адвокати і юристи обіцяють, що до кінця червня у Порошенка почнеться арешт всього майна.
Про це заявив Андрій Портнов:

«Я знаю, що до кінця року Порошенко обов’язково буде сидіти в тюрмі», – заявив Портнов.

Читайте також  Рaнкoвa зaявa Порошенкa шoкyвaлa українців: експрезидент заявив, що сподівається об’єднатися зі «Слугою народу» в Раді

Він розраховує на те, що вже до кінця червня всі майно колишнього президента Порошенко буде заарештовано. За його словами, для цього немає ніяких юридичних перешкод.

«Якщо ж це буде блокуватися [прокурорами], ми будемо називати їх прізвища», – заявив Портнов.

Самі ж адвокати Петра Порошенка радять йому відсидіти сім років і піти на угоду зі слідством, проте олігарх категорично відмовляється співпрацювати зі слідством.

Як тільки пособники Петра Порошенка, такі як Свинарчук, Кононенко, Грановський та багато інших виявляться на допиті у слідчого, вони почнуть здавати свого екс-патрона олігарха Порошенка в обмін на свою свободу, що безсумнівно погубить екс-президента.

Відзначається, що проти Петра Порошенка в найближчі 3 роки можуть бути відкриті більш 50 кримінальних в Україні, США і ЄС.

План «Б» Порошенко
Відомо, що Порошенко і його партія «ПЕС» може не потрапити до Верховної Ради України. Зараз партія знаходиться на межі прохідного бар’єру з рейтингом в 5%. З ймовірністю у 96% до виборів рейтинг партії обвалиться до 3% -4%.

Таким чином Петро Порошенко не отримає депутатську недоторканність, що позбавляє його будь-якого імунітету від правосуддя.

Нам відомо і ми вже про це повідомляли, що Петро Порошенко планує виліт в Лондон без зворотного квитка.

Однак цей план олігарха вже знаходиться в СБУ і швидше за все нове керівництво СБУ не допустить реалізації цього сценарію.

Ми можемо сміливо констатувати, що в найближчі місяці Петру Порошенко оберуть запобіжний захід. За такі злочини передбачено тільки утримання під вартою без права внесення застави.

Екс-президент, олігарх Петро Порошенко неминуче постане перед судом і ми вже можемо констатувати, що він понесе справедливе покарання за звірства проти України і українського народу.

Читайте також  Опубліковано повістку виклику Порошенка на допит у ДБР

Процес почався! Обшуки і вилучення документів – це найважливіший етап слідчих дій.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями. Країна повинна знати правду!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -