На Київщині 6-річна дитина разом з собакою випaлa з вікна 18 поверху

“Виглядала маму з роботи”.

У Вишгороді на Київщині з вікна квартири на 18 поверсі випала 6-річна дівчинка.

Трагедія сталася 4 жовтня близько 20.30. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Про це повідомили у відділі комунікації поліції обасті.

“Про нещасний випадок поліції повідомив черговий лікар бригади швидкої допомоги, який констатував смерть дитини. Попередньо встановлено, що дівчинка самостійно відкрила вікно та виглядала маму з роботи. Випала з вікна разом із своєю собакою”, – йдеться в повідомленні.

Дошкільні навчальні заклади дитина не відвідувала. Вранці 39-річна жінка поїхала на роботу, залишивши доньку дома саму. Щогодини їй телефонувала.

Всі обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Сусіди кажуть, що дівчинка намагалася врятувати собаку. Про це у Facebook написала активістка, мешканка будинку Ліза Богуцька.

“Дівчинка чекала маму з роботи. Я не беруся судити маму, бувають різні ситуації. Дівчинка була вдома з маленькою собачкою. 18-й поверх. Відкрите вікно. У вікно чомусь вистрибнула собачка. Дівчинка хотіла її втримати і не змогла. Все сталося миттєво”, – повідомила Богуцька.

За її словами, в результаті падіння дівчинка і її собака відразу загинули.

“Розповідають, що мама не проронила жодної сльозинки. Вона просто сиділа біля донечки, убита горем, і гладила її та собачку”, – додала Богуцька.

 

Читайте також  Автомобілізація за новим законом: повістку дадуть і водієві, і машині — як забиратимуть авто

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -