На Кіровоградщині “мокрий хуліган” отримав кулю в голову від ексміліціянта

У Благовіщенському на Кіровоградщині під час конфлікту між ексміліціянтом і трьома молодиками, які намагалися сходити в туалет прямо на вулиці, кулю в голову отримав 23-річний хлопець.

Постраждалого доправили до лікарні, його стан задовільний, пише “ТСН”. Стріляв ексочільник районної міліції Сергій О., розповіла журналістам тітка постраждалого Наталія.

Інцидент стався 31 січня ввечері. Хлопець у компанії двох друзів зупинився на вулиці Шевченка, щоб сходити “до вітру”. Компанію побачив експравоохоронець, і, застукавши одного з молодиків “на гарячому”, вдарив у потилицю. Той відповів, почалася штурханина.

За словами родички потерпілого, побачивши пістолет у руках колишнього міліціянта, хлопець сказав сховати його. Проте той почав стріляти у повітря. Тоді постраждалий нібито спробував вибити пістолет і повалив чоловіка на землю. А експравоохоронець нібито вистрілив йому в голову.

Постраждалий написав заяву до поліції.

У пресслужбі Національної поліції Кіровоградської області факт стрілянини підтвердили й запевнили, що розслідування справи буде об’єктивним.

За словами речниці правоохоронців області Віталіни Бевзенко, інформацію до ЄРДР внесено за фактом умисного заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вчиненого у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця, а також за статтею “хуліганство”.

Читайте також  На Кіровоградщині у страшній ДТП загинула вся сім'я: трагічні подробиці та фото

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело