Мурали у Києві замалювали фарбою

Два масштабних мурали у Києві частково замалювали фарбою.

Обидві роботи розташовані в Оболонському районі столиці, пише Сьогодні.

Як зазначається, картини знаходяться над залізничними коліями під шляхопроводом, на перетині вулиць Лугової та Богатирської. Між ними проїжджають потяги. Перехожі тут бувають рідко. На залізниці кажуть, що любителів попшикати з балончика на стіни багато.

“Малюнки були дуже класні, емоційні і незвичайні. Правда, від виду черепів спочатку в жилах остигала кров. Коли саме їх замалювали метровими літерами, важко сказати”, – каже працівник залізниці.

Перший мурал намалювали влітку 2018 року. На ньому зображені дівчина і хлопець, які сидять на купі людських черепів. Малюнок перетинає напис – “When the rich wage war, it’s the poor who die” (“Коли багаті воюють, бідні вмирають”). За задумом автора, мурал присвячений не тільки військовим подіям в Україні, а й в усьому світі.

На другому зіпсованому муралі зображений соліст рок-гурту Linkin Park Честер Беннінгтон з витягнутою вперед рукою з мікрофоном. Ця робота з’явилася під шляхопроводом у 2017 році на честь померлого легендарного рок-музиканта.

На столичній станції метро Осокорки завершили малювати масштабний мурал More than Us. Картину малювали чотири місяці щоночі з 1:00 до 5:00. Над нею працювали художники з Бразилії, США, Коста-Рики, Іспанії, Швейцарії, Бельгії, Австралії та України.

Читайте також  У Маріуполі мати викинула 10-денну дочку у дворі пологового будинку

Шукайте деталі в групі Facebook


-