Трагічно загинув молодий боєць ЗСУ

У Дніпрі помер від ран боєць ЗСУ Іван Сакаль.

Про це повідомляє Народна правда з посиланням на публікації в соцмережах.

Прес-служба Одеського окремого батальйону морської піхоти повідомила у Facebook, що 24-річний старший сержант 137-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ пішов з життя у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Іван Сакаль отримав кульове поранення при обстрілі окупантами позицій Об’єднаних сил в районі Новотроїцького на Донбасі.

Товариш бійця, Тарас Чмут, написав у Facebook, що Сакаль брав участь вже у третій ротації в зону проведення ООС.

“В морську піхоту він прийшов з комендатури ВМС в 2015 році. А на війні він з 14-го. Ми познайомилися взимку 15-го на перших курсах з британцями для морпіхів. А через пару місяців я потрапив у його взвод – він вже був старшим сержантом”, – додав Чмут.

За словами військового, Іван був справжнім розвідником – спокійним, стриманим, розумним. “Він ніколи не прогинався перед командуванням і ніколи не вислужувався. Не прагнув ані нагород, ані посад або звань. На нього завжди можна було покластися і довіряти”, – підкреслив Чмут.

Також стало відомо, що пораненого морпіха доставили в Дніпро. Там пройшло кілька операцій, а Сакаль кілька днів перебував у комі.

Читайте також  “Дружина і діти важко переносять втрату”: Подробиці вбивства українця в Португалії. “Хотіли замаскувати під епілепсію”

Шукайте деталі в групі Facebook


-