Поліцейську засудили за знущання над чоловіком

У Сумах засудили до 3 років позбавлення волі колишнього інспектора патрульної поліції. Таке рішення виніс Зарічний районний суд міста 26 березня.

Вона перевищила службові повноваження, застосувавши до чоловіка напідпитку насильство, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Однак за ґрати 28-річна колишня поліцейська не потрапить.

Їй призначили 2 роки іспитового терміну з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на 3 роки. Також позбавили спеціального звання “лейтенант поліції”.

Почувши вирок у три роки, екс-патрульна знепритомніла у залі суду. Про умовне покарання з випробним терміном дізналася, лише коли прийшла до тями.

Ані адвокати, ані прокуратура оскаржувати вирок не планують, бо потерпілий заявив, що претензій до копів не має і на оголошення вироку не з’явився.

Інцидент стався у травні 2018 року. Мешканці Сум зняли на відео, як двоє копів із посмішкою знущаються з чоловіка напідпитку, “приводячи його до тями”. Віддавлювали йому ноги, пальці на руках та стискали шию. Згодом обох співробітників патрульної поліції звільнили.

Читайте також  У Кривому розі поліцейський проштрикнув вилами собаку, а потім кинув її у багаття

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -