Арестович розповів, що Путіна насправді вже немає

Арестович розповів, що Путіна насправді вже немає

Володимир Путін, напавши на Україну, остаточно зруйнував свою репутацію. Раніше його поважали, ставили за приклад, а тепер обходять стороною, ніби він прокажений.

Українці прагнуть, щоб Володимир Путін відповів за всі злочини, які він приніс українському народу та українській землі.

Однак радник Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що фактичний Володимир Путін уже мертвий. Докладніше про це інформує Главред.

За словами Арестовича, на небі вже все вирішено. Залишилося лише технічно втілити це рішення у життя. Арестович провів паралель із давньоіндійським епосом «Махабхарати». Мораль цього твору в тому, що противник мертвий ще до того, як його вб’ють, адже на небі його доля вирішена.

Однак насправді Путін живий і чудово почувається. Навколо нього кращі лікарі та хірурги Російської Федерації, які повністю контролюють здоров’я диктатора. Та й плюс до всього, його береже служба безпеки. У моральному сенсі так, Путін мертвий, тому що жива людина не може творити всі ці звірства, наказувати вбивати жінок і дітей, калічити, завдавати болю всьому народові. Та й зрозуміло здорова людина не захочеш загнати власну країну на дно світової історії, а людей – у нескінченну бідність.

 

Читайте також  Коронавірус навчився ховатися в організмі: з'ясувалося, чому ПЛР-тести обманюють

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело