В Україні судять жахливу сім’ю канібалів: їли труп кілька днів, а голову сховали на балконі

У Харкові розпочався суд над батьком та сином, які розчленували та з’їли свого товариша по чарці.
Про це повідомляє “112 Україна”.

Як стало відомо, чоловіки посварились з новим знайомив під час застілля. Тоді чоловіки напали на жертву та вбили його.

Потім з трупа відрізали шматки м’яса та готували з них страви. Боячись викриття, вбивці викинули обезголовлений труп під багатоповерхівкою на Салтівці, а голову сховали на балконі у своїй квартирі.

Наразі, суд продовжив підозрюваним арешт на 2 місяці. У квітні приступлять до допиту свідків.

Як і в минулий раз, 41-річний Максим Костюков ховає обличчя під чорною шапкою. Але його 20-річний син Ярослав веде себе більш спокійно. Обидва відмовляються відповідати на питання суду перед журналістами і вимагають закритого засідання.

Як стверджують у прокуратурі, вбивство сталося під час застілля, на яке батько з сином запросили нового знайомого.

“Молодший тримав потерпілого. Старший – наносив тілесні ушкодження. Після цього молодший обвинувачений допоміг розчленувати труп з метою приховати злочин”, – розповіла прокурор Харківської місцевої прокуратури №3 Оксана Карнаух.

Через кілька днів обвинувачені сховали тіло під горою сміття біля сусідньої багатоповерхівки. Поліцейські виявили тіло без голови, з нього були зрізані шматки.

Пізніше голова жертви знайшлася під час обшуків на балконі у підозрюваних.
На перших допитах син казав, що сам не брав участі в поїданні тіла вбитого, що це робив лише батько. Але згодом Костюков-молодший разом з адвокатом відхрещувався від звинувачень, а захист заявляв, що син давав свідчення під тиском.

“Син по суті дав свідчення проти свого батька, так. Тобто, це трошки викликає деяку дивина. Тому швидше за все – це свідчить про те, що на нього чинився тис під час допитів”, – каже адвокат Ярослава Костюкова Олександр Олійник.

Читайте також  В Україні оголосили штормове попередження на завтра

Потерпілим по справі виступає неповнолітній син загиблого, на засіданні був присутній його представник. Колишня дружина загиблого просить суд відшкодувати збитки: 12 903 гривні 86 копійок матеріального і 500 тисяч гривень моральної шкоди.
За такий злочин обвинуваченим передбачене довічне ув’язнення, згідно чинного законодавства.

Костюкова-старшого звинувачують також у незаконному зберіганні боєприпасів: за рік до злочину він служив на Донбасі за контрактом і привіз додому патрони.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -