У Вікторії є дитина, немає постійного чоловіка, проте багато постійних клієнтів, в цій “професії” вона з 14 років

У Вікторії є дитина, немає постійного чоловіка, проте багато постійних клієнтів, які на цьому етапі її життя приносять їй заробіток. Прийшовши у професію з 14 років, їй так і не вдалося її покинути. Мізерні зарплати жінок не надто спонукали до цього.

Однак у неї є мрія – зустріти чоловіка, який би піклувався про неї, забезпечував її і дитину, і їй ніколи більше не довелося б повернутися в професію. Джерело.

Зі зрозумілих причин, дівчина називає тільки своє ім’я, оскільки навіть серед найближчих людей не всі знають, чим вона займається.

“В цій професії я років із 14. Починалося якось воно все несерйозно, через подружок, як спосіб заробити гроші. Спочатку подружки брали з собою, потім мене їх друзі запрошували. А тоді якось так пішло. Зараз уже я в цій справі 16 років. Колись працювала з людиною, зараз я сама по собі. У мене є свої клієнти, мені їх вистачає, і я не хочу ні з ким ділитися.

Дівчата ж, які тільки починають, в будь-якому разі працюють в парі, у них немає іншого вибору, бо якщо попадеш в якусь халепу, то за тебе ніхто не заступиться, не допоможе, – розповідає дівчина. – Починала я не дуже добре, на трасі не стояла, однак згадуючи ті роки, не хотілося б туди повернутися.

Але дійсно, усі дівчата і починають по-різному і, відповідно, так само і заробляють: хтось стоїть на трасі, у когось є постійні клієнти. І клієнти в залежності від цього різні – у когось далекобійники, у когось бізнесмени, політики”.

Дівчина зазначає, що не обслуговує “вантажників чи бомжів”, тому зараховує себе до “нормальних”. Щоб обслуговувати політиків і бізнесменів, потрібно мати не тільки зовнішні дані, але й вміти бесіду підтримати. Тому що багато дівчат, хто починав, так і не пішли вище. Не пройшли, так би мовити, відбір. Але для цього самій потрібно шукати, спілкуватися.

Читайте також  “За декілька днів до загибелі познайомив кохану з батьками”: історія героїчної загибелі “Фугаса” на Донбасі

У дівчачому колективі, як завжди, присутня конкуренція. Всі хочуть нормальних клієнтів, у когось є улюблені клієнти. Всім хочеться більше заробити, бути найкращими, улюбленицями. У Вікторії є клієнти, яких вона знає вже років 10. Вони то зникають, то з’являються. І загалом це бізнесмени, які можуть робити подарунки і залишати чайові. Серед найоригінальніших і найдорожчих подарунків дівчина отримувала браслет “Пандора”.

Траплялося, що клієнти били дівчат. Це траплялось, коли вони не знали людину. Про сутички з правоохоронцями Вікторія згадує неохоче:

“Колись давно був неприємний випадок із правоохоронцями, але, зрештою, все закінчилося нормально. Після цього, на щастя, такі випадки не повторювалися. А зараз, навіть якщо мене і зловлять з чоловіком, то що? Коханець та й все. Я ж ніде не стою, мене ніхто не бачить. Слава богу, і розборок з дружинами клієнтів ніколи не було. Мабуть, мені такі трапляються, які розумно все роблять, що ніхто ні про що не знає”.

Вікторія байдуже ставиться до легалізації пpocтитуції.

“Мені, насправді, якось однаково. З одного боку, якщо це все буде офіційно, то нам же доведеться розкритися і всі дізнаються, чим ти займаєшся, а з іншого, можливо, комусь це допоможе уникнути тих же захвopювань, стати більш захищеними. Із моїх рідних ніхто особливо не знає, чим я займаюся. Всі, хто щось знає про те, чим я заробляю собі на життя, то або самі в цій справі, або якимось чином цього стосуються.

З мамою спочатку були проблеми, але вона з часом мене зрозуміла. Прийняла, мабуть, просто те, яка я є. Хоча, звичайно, намагалася мене відмовити. Були й скандали, й з дому уходила, все було. Намагалася мене закрити, не випускала. Але це вже так давно було, це все пройдений етап”.

Читайте також  В жодному разі не живіть з батьками після шлюбу? І ось чому

Покидати професію дівчина не збирається, бо не хоче працювати за безцінь.

“Освіти вищої у мене немає, так якось і не вийшло, хоча я вчилася на контракті за спеціальністю туристичний менеджмент, але покинула. У дитинстві мріяла стати моделлю. А мрію я зустріти чоловіка, який би мене забезпечував, вийти за нього заміж і жити собі спокійно, і більше ніколи не займатися цим”.

Зазначимо, що пpocтитуція в Україні нині заборонена. Безпосереднє надання секcyaсуальних послуг підпадає під адміністративну відповідальність — штраф до 3200 гривень або громадські роботи. Однак за утримання пyблiчних будинків чи сyтенepство передбачено більш жopстке кримiнaльне покарання аж до позбавлення волі на термін до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -