Створював загони «ополчення» та обіцяв знищувати українських воїнів: прихильник «ЛНР» вирішив йти в Раду

Прихильник терористичної «ЛНР» для походу в Раду знайшов собі місце у складі партії Бойка та Медведчука.

Житель Луганська Володимир Струк у 2014 році закликав знищувати українських військових. Для цього він створював незаконні загони «ополчення» терористичної «ЛНР». А тепер він приєднався до політсили Віктора Медведчука та Юрія Бойко та йде до Верховної Ради.

Про це написав журналіст Денис Казанський.

За його словами, на Струка вже 5 років в СБУ лежить срава, як не розслідується. Журналіст разом з Масі Найємом подає нові заяви, аби домогтися вручення йому підозри.

Також, за словами Казанського, вже є нові свідки, які готові підтвердити співпрацю Струка з бойовиками.

Казанський також звернувся до усіх політиків, чиновників та журналістів, які контактують зі Струком. Він наголосив, що «допомагаючи йому, ви допомагаєте злочинцеві, зраднику і негідникові, який особисто доклав руку до розпалювання війни, на совісті якого людські життя».

«Причому, домігшись бажаного відділення Луганська від України, Струк не став працювати в структурах «ЛНР», а втік з пограбованого, зубожілого міста. Тепер він знову преться в парламент країни, яку сам же і розвалював і з якої закликав боротися», – написав Казанський.

Він також додав відео 9 травня 2014 року із селища Ювілейне, яке зараз перебуває під контролем «ЛНР».

«P.S. До речі, думав, що Струк буде настільки токсичним, що його не ризикнуть брати в свої ряди навіть «опоблоківці». Але я помилявся. Цікаво буде дізнатися, що думають Медведчук і Бойко з приводу участі Струка в формуванні збройних банд «ЛНР» і його виступи з обіцянкою знищувати українських добровольців і військових. Задайте питання, у кого випаде нагода. І я обов’язково поставлю. Подивимося, що скажуть», – додав Казанський.

Читайте також  Волонтери Bellingcat знайшли під Алчевськом скупчення танків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -